A deschis ceremonia ,,Grammy Awards 2014” în una dintre cele mai sexy ținute pe care le-a purtat până acum, dar această apariție a costat-o pe artistă un moment destul de penibil. 

Interpreta Beyonce a devenit subiect de bârfă, după ce a făcut un adevărat show pe scena premiilor Grammy. Aceasta a ales drept ținută un body transparent,, La Perla”, pe sub care a purtat un sutien acoperit de cristale. Se pare că dansul senzual al divei pop a făcut ca sutienul să alunece, rămânând cu sfârcurile la vedere. Din fericire, stiliștii ei au observat acest neajuns și i-au acoperit sfârcurile cu o bandă adezivă neagră, astfel încât cântăreața să nu ajungă într-o situație jenantă.

Beyonce

Ulterior, presa americană a scris despre prestația artistei care a stârnit reacții din partea părinților. Aceștia au criticat-o pentru outfit-ul ei sumar și pentru mișcările cu tentă sexuală realizate pe scenă.

,,A fost o prestație lipsită de respect, fără clasă și totalmente nepotrivită pentru tinerii telespectatori, în special pentru copiii care la ora 8 după-amiază mai privesc televizorul”, a declarat unul dintre părinți.

Beyonce si Jay Z

Reamintim că Beyonce şi Jay-Z au deschis cea de-a 56 ediţie a Premiilor Grammy care a avut loc duminică seara la Los Angeles. Cei doi au cântat piesa „Drunk In Love”.

Sursa: Dailymail.co.uk, perfecte.ro

 Cris Tina

Distribuie articolul: