Photoshopul, „regele” neîncoronat al programelor de editare fotografică, este un ajutor straşnic al revistelor. Folosit cu neatenţie, însă, acesta se poate transforma într-un duşman de temut, astfel apar cele mai mari greşeli în Photoshop. În urma unor erori grave de editare, artişti cunoscuţi şi modele de succes au rămas ba fără un picior, ba fără şold, ori s-au trezit mutanţi, cu trei mâini în loc de două, notează Adevărul.ro.

American Apparel, retailer popular în rândul hipsterilor şi al tinerilor nonconformişti, a făcut o greşeală de proporţii în editarea unei fotografii menită să pună în valoare compania: unde este corpul calului?

corp cal

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, nu este cunoscut doar pentru calităţile sale vocale şi prezenţa scenică, ci şi pentru darul de a pune femeile pe jar graţie trăsăturilor sale fizice. Faptul că lui Lavine îi lipseşte o parte din trunchi în fotografia de sus ar putea fi şi vina unui editor gelos că iubita se „aprinde” ori de câte ori îl zăreşte pe artist.

levine

Marisa Miller, model Victoria’s Secret, şi-a „pierdut” braţul stâng într-una dintre pozele realizate pentru o firmă de haine.

miler

Bărbatul din imagine pare a fi fericitul câştigător al sumei de 5 milioane de dolari. Reflexia lui, însă, nu a fost la fel de norocoasă, pentru că cecul cu banii nu apare şi în imaginea din maşină.

Dilari

Modelele din imagine au, cu siguranţă, trăsături frumoase, însă siluetele lor par mult „prea” trase prin inel.

modele

Jumătate din revista din mâna bărbatului din fotografie a dispărut, din neatenţia editorului foto.

revista

Beyonce este o artistă foarte talentată, care reuşeşte cu brio să împace cariera de cântăreaţă cu viaţa de familie. Secretul reuşitelor ei a fost dezvăluit într-o fotografie în care cântăreaţa pare că are trei mâini.

beyonce

Editorii foto au învăluit fotografia de mai jos în confuzie, unind tatăl şi fiica în zona membrelor inferioare, rezultatul bizar putând fi admirat mai sus.

sanatate

Modele H&M arată diferit, dar sunt toate la fel. Acelaşi corp, dar cu nuanţe ale pielii şi chipuri diferite.

hM

Picioarele modelului arată cel puţin ciudat.

model

Distribuie articolul: