Cea mai bogată femeie din industria muzicii a decis să fie mai aproape de sora sa, Solange Knowles, așa că a decis să-și cumpere o reședință de 2,6 de milioane de dolar în New Orleans. Și nu este vorba despre o simplă reședință, ci despre o fostă biserică, cu o arhitectură deosebită!

Potrivit Christian Today, Beyoncé și Jay-Z, care lucrează acum la un nou album împreună, au cumpărat o fostă fostă biserică Prezbiteriană în orașul american New Orleans, pentru care au cheltuit mai bine de 2,6 de milioane de dolari. Clădirea în stil baroc posedă 22 de odăi și o suprafață de peste 1234 de mtri pătrați. În același oraș american, de altfel, posedă o casă și sora cântăreței, Solange.

Biserica a fost transformată într-un conac în 1990 și a fost denumită „La Casa de Castilia”. Clădirea este una dintre cele mai vechi și memorabile carse din New Orleans și este situată la câțiva metri distanță de Central Business District și French Quarter. Apropo, această clădire posedă și cel mai mare acoperiș din oraș. De la înălțime, centrul orașului se vede perfect!

foto: Zillow Property Listings

foto: Zillow Property Listings

Conacul posedă 3 niveluri și 22 de odăi, inclusiv 7 dormitoare și 8 săli de baie. Acesta mai are și niște ferestre  masive și arcuite, de epocă, dar și 3 apartamente separate de clădirea principală. Clădirea imensă posedă un candelabru sofisticat și o cadă de baie cu picioare!

Pe lângă trăsăturile sale estetice, frumoasa proprietate mai posedă și o istorie bogată. Aceasta a servit în calitate de lăcaș de cult până în 1920, apoi a devenit casa de locuit a legendarului coregraf Maestro Harvey Hysell. Acesta a folosit două apartamente pentru sine și a utilizat zona principală a bisericii în calitate de studio de dans (balet). Deci mai întâi a fost biserică și apoi – școală de balet. După renovarea masivă a clădirii, aceasta s-a transformat abia în 2000 în spațiu rezidențial. Sandra Castilla McNamara a transformat-o în conac.

„În 1999, am cumpărat clădirea și am renovat-o pentru a o transforma în casă de locuit. I-am schimbat sistemul electric, cel de încălzire, răcire, dar și cel sanitar. Am adăugat noi structuri, am introdus un lift în casă, am închis curtea locuinței și am construit un acoperiș verde, imens, care e cel mai mare din New Orleans, în prezent”, spune fosta proprietară.

Altarul fostei biserici s-a transformat în sufragerie. Totodată, în casă au apărut și altfel de elemente originale, ca parchetul, coloanele. Noii proprietari se vor putea bucura de o cameră de zi, un birou cu grinzi pe tavan, dar și 3 apartamente cu dormitoare, care posedă intrări laterale din stradă. În stradă, imensa clădire este învecinată de stejari vechi, dar și de vile, hoteluri turistice.

Sursa: christiantoday.com

Distribuie articolul: