Cine ar fi crezut că imediat după Al Doilea Război Mondial, atenția americanilor s-ar fi îndreptat spre chipul divin al unei adolescente care avea să devină Regina fără de coroană a Frumuseții din SUA? Natura a dotat-o pe Betty Brosmer cu o siluetă-clepsidră și un chip care ar fi putut cuceri inima oricui. Anume din acest motiv chipul său a început să apară, în scurt timp, peste tot! Cum arăta această divă în tienerețe și cum arată acum, la vârsta de 79 de ani, vedeți mai jos! 

Femeia cu cea mai apetisantă siluetă de la sfârșitul anilor ’40 – începutul anilor ’50 s-a lansat în modeling la vârsta de doar 13 ani, reușind, în sfârșit, să obțină victoria la peste 50 de concursuri de frumusețe. 

Sute de calendare, afișe publicitare și coperte de reviste, din acea perioadă, afișau una și aceeași imagine – a lui Betty Brosmer – cel mai bine plătit model din acele timpuri, grație siluetei sale, sub formă de clepsidră. 

Viitorul sex-simbol al Statelor Unite ale Americii a ajuns, pentru prima oară, pe coperta revistei „Sears & Roebuck”, la sfârșitul anilor ’40. Imediat după aceea, agenția de publicitate „Conover”, acolo unde era „angajată” adolescenta, a fost nevoită să satisfacă o cerere impresionantă de postere, colaje și alte tipuri de afișaj de interior și exterior, pentru promovarea diferitor produse. Imaginea fetei țintea la inima oricui, iar în scurt timp, chipul ei putea fi văzut peste tot. Redactorii a peste 150 de reviste făceau coadă la ușa agenției de publicitate, doar pentru a obține câteva imagini cu frumoasa Betty.

La vârsta de 16 ani, avea la picioarele ei toate titlurile posibile de frumusețe, care puteau exista la acea vreme. Chipul lui Betty apărea deja și pe ambalajele produselor alimentare, iar străzile erau pur și simplu împânzite de aceeași privire – a lui Betty Brosmer! Într-o singură lună, imaginea sa apăruse pe copertele a 8 reviste naționale, ceea ce constuia un record de popularitate.

10 ani mai târziu, s-a căsătorit cu un sportiv – culturistul Joe Weider, care s-a stins în 2013. După ce a luat numele de familie al soțului, multe dintre modelele americane au respirat ușor, pentru că aveau să „scape” de un nume care era deja comun în vocabularul americanilor.

În ciuda decesului soțului, Betty mai este vie și afișează în continuare un exterior remarcabil. A lansat propria revistă sportivă americană – „Shape”, iar comitetele olimpice încă mai pun preț pe opinia ei!

Foto: bettybrosmer.comreddit.comrsvlts.comabc.net.aulistal.com

Distribuie articolul: