Vă povesteam, anterior, despre minunea pe care o prezintă Bethany Hamilton - o tânără din Hawaii, pasionată de surfing în ciuda faptului că a rămas cu un singur braț încă din adolescență. Viața a învățat-o să devină campioană și să conceapă un bebeluș. La început de iunie, Bethany a devenit mămică în sfârșit!

Are 25 de ani și a devenit o adevărată campioană în ale surfing-ului. La vârsta de 13 ani, și-a pierdut brațul stâng după ce a fost atacată de un rechin, însă acest accident nu a impus-o să renunțe la sport și la fericire. A urcat pe tabla de surf și înota cu brațul stâng, dar nici prin când să-i treacă despre rechinul care înota prin preajmă.

Tânăra pasionată de surfing s-a căsătorit în august 2013 cu un surfer pe nume Adam. Bethany înțelegea că bebelușul îi va aduce noi greutăți pe care va trebui să le depășească, dar și-a asumat toate greutățile.

foto: celebritybabies.people.com

Uit de fiecare dată că am un singur braț, pentru că m-am obișnuit demult cu acest mod de viață. Acum, mă așteaptă noi încercări: să schimb scutece, să am grijă de bebeluș. Vreau să fac surfing și în continuare. Când burta se va mări foarte mult, voi deveni mai puțin activă. Pur și simplu voi înota și voi savura oceanul”, spunea viitoarea mămică.

Astăzi, Bethany a publicat pe internet o fotografie cu nou-născutul, în descrierea căreia spune: „Anunțăm venirea pe lume a fiului nostru, Tobias, care s-a născut la 1 iunie. A fost numit în cinstea marelui său bunic, Tobias, prenumele căruia, în traducere, înseamnă bunătatea Lui Dumnezeu. Eu și Adam suntem atât de îndrăgostiți cu el, încât vrem să împărtășim asta și cu voi.”

Distribuie articolul: