Librăria online Bestseller.md anunță extinderea livrării prin curier pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Acum cititorii din întreaga republică pot primi comanda de cărți la domiciliu sau la serviciu în decurs de 48 de ore. Prețul livrării este unul standard de 59 lei. Anterior, clienții din raioanele republicii puteau face comenzi cu livrare prin poștă.

Cu ocazia extinderii livrării prin curier pe întreg teritoriul republicii, Bestseller.md oferă topul celor zece raioane de unde se comandă cel mai multe cărți:

1. Ialoveni

2. Cahul

3. Strășeni

4. Hâncești

5. Bălți

6. Drochia

7. Soroca

8. Orhei

9. Călărași

10. Ungheni

Directorul Bestseller.md, Ion Bargan, menționează că extinderea livrării prin curier pe întreg teritoriul Republicii Moldova este o acțiune ce se încadrează în misiunea companiei de a oferi acces rapid la orice carte publicată în limba română:

”În viitorul apropiat, vom extinde livrărea prin curier pe întreg teritoriul României, astfel încât cărțile publicate în Republica Moldova să ajungă mai rapid la cititorii din dreapta Prutului.”

Bestseller.md este librăria online ce a revoluționat piața cărții din Republica Moldova, schimbând felul în care cumpărăm și citim cărțile. Oferta magazinului include peste 15000 de produse din categoriile Cărți, eBooks, Muzică, eReadere și Tablete.

P

Distribuie articolul: