O newyorkeză bogată, pe nume Rose Ann Bolasny, a creat un contract prin care se angajează să-i ofere cățelușei sale o avere de proporții. Câinele de rasă Maltese, pe nume Bella Mia, urmează să primească, după moartea stăpânei sale, o sumă anuală de 100 000 de dolari, după cum scrie New York Post.

Stăpâna animalului a declarat că Bella Mia i-a înlocuit fiica pe care nu a avut-o niciodată. „Bella Mia s-a obișnuit cu o viață luxoasă și vreau să fiu sigură că după moartea mea, nimic nu se va schimba în viața ei”, spune femeia de 60 de ani. 

Se pare că Bella savurează din plin viața de „prințesă”, întrucât posedă un dormitor propriu, o garderobă cu ținute și accesorii, inclusiv o diademă cu diamante, după cum specifică The Daily Mail. Cățelușa mănâncă la aceeași masă cu stăpâna sa, iar în timpul călătoriilor, vizitează restaurante și hoteluri de 5*.

Bătrâna afirmă că fiii săi au susținut decizia sa de a lăsat banii drept moștenire pentru întreținerea cățelușei: „Copiii mei sunt oameni maturi și de succes, ei nu au nevoie de banii mei. Ei au văzut deja cât de fericiți ne face cățelușa pe mine și soțul meu”, mai spune stăpâna.

Bella Mia este și o cățelușă talentată, care a învins la nenumărate concursuri pentru câini. Acesta, însă, nu este și cel mai bogat animal din țară. Cel mai bogat patruped din SUA s-a dovedit a fi cățelușa pe nume Trouble, care, în 2007, a moștenit o avere de 27 mln de dolari de la stăpâna sa decedată, miliardara Leona Helmsley.

În 2008, judecătoriii au decis ca 10 mln din banii care i-au revenit câinelui să fie donați în scopuri caritabile. Cățelușa a murit în 2011.

Distribuie articolul: