Kate şi William au împărtăşit lumii întregi primele imagini ale bebeluşului regal, la doar o zi după naştere. Prințul William și Ducesa de Cambridge au apărut marți seara în faţa spitalului unde Kate a născut, cu bebelușul în brațe, pentru o scurtă întrevedere cu presa. Cuplul regal a purtat o vestimentație similară primei apariții în fața presei a cuplului Charles și Diana după nașterea lui William. Înainte ca proaspeţii părinţi: Kate şi William să părăsească spitalul cu micul lor prinţ, aceştia au primit o vizită extrem de plăcută din partea părinţilor. Atât Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, cât şi Carol şi Michael Middleton şi-au făcut apariţia la spitalul Sf. Maria să îşi vadă nepotul înaintea presei şi restului lumii.

Mama lui Kate a purtat o rochie bleu, asemănătoare cu cea pe care a purtat-o şi fiica sa. Ducesa de Cambridge a ales să poarte la prima apriţie în public după naştere o rochie bleu cu bulinte albe, aparţinând brandului Jenny Packhman, o alegere care ne aminteşte de rochia pe care a purtat-o şi Prinţesa Diana la prima apariţie după ce a născut, în urmă cu 31 de ani.

După ce au răspuns câtorva întrebări din partea presei, mereu cu zâmbetul pe buze şi glumeţi, cuplul regal a părăsit spitalul. William a aşezat bebeluşul regal în scaunul pentru copii şi cei trei au plecat cu maşina proprie, pe care chiar proaspătul tătic a condus-o, cu un deosebit simţ al răspunderii. Destinaţia lor este Palatul Kensington, noua lor locuinţă de familie.

 

În privinţa numelui, William a mărturisit glumeţ că mai au încă de lucru la acest aspect şi că aşteaptă să se cunoască mai bine, dat fiind faptul că s-au văzut doar de o zi. Acesta a mai adăugat, pe acelaşi ton, că micul prinţ seamănă cu mama sa, “din fericire” şi că are deja mai multă păr decât el.

Pe lângă reacţia vedetelor din showbiz de pe Twitter, cuplul regal a primit felicitări pentru noua adiţie a familiei şi de la familia Obama, dar şi de la unchiul lui William, fratele Dianei, Charles Spencer.

 

Cuplul regal le-a cerut binevoitorilor să facă donaţii în loc să le trimită cadouri pentru micuţ. Aceştia au ales şi o organizaţie către care să meargă donaţiile, Imperial College Healthcare Charity, care strânge fonduri pentru 5 spitale, printre care şi cel în care a născut şi Kate. Gestul lor nu este singular însă, alte vedete precum Shakira şi Gerard Pique dar şi Kim Kardashian şi Kanye West şi-au îndemnat fanii să procedeze la fel.

Sursa: Cosmopolitan.ro