Premieră națională: ACUM, la Medpark achiți nașterea în rate, avans inițial 0%, fără dobândă și comision. Începând cu 5 martie curent, Spitalul Internațional Medpark lansează campania “Bebelușii doresc să se nască la Medpark”, care presupune o ofertă exclusivă adresată viitorilor părinți pentru servicii de maternitate. 

Ofertă exclusivă pentru servicii de maternitate!

În perioada 5 martie – 5 iunie 2014, viitoarele mămici pot beneficia de o ofertă inedită pe piața serviciilor medicale din R. Moldova, lansată la inițiativa Medpark în parteneriat cu o bancă comercială. Serviciile de maternitate Medpark devin mult mai accesibile, graţie faptului că pachetele de naștere pot fi achitate ACUM în rate:

  • 0 % comision
  • 0% dobândă;
  • 0 % avans inițial.

În plus, fiecare bebeluș născut la Medpark, părinții căruia au beneficiat de această ofertă, devine automat membru al clubului Kinder Medpark și primește 10% reduceri PE VIAȚĂ la toate serviciile medicale!

Pachete de naștere pentru TOŢI

Spitalul Internațional Medpark pune la dispoziţia viitoarelor mămici următoarele pachete de naștere, în funcţie de necesități și preferințe:
1. Safe Care, incluzând Naştere Naturală sau Naştere cu Anestezie Epidurală
2. Extra Care, incluzând Naştere Naturală sau Naştere prin Cezariană
Contractul de naștere se întocmeşte începând cu vârsta de gestaţie 34-36 săptămâni.

 

11 motive ca să alegi maternitatea Medpark

Servicii medicale cu acces continuu (linie de gardă în spital pentru urgenţe obstetricale ginecologice și neonatologie).
Monitorizarea permanentă a sarcinii: Monitorizăm gravidele pe întreaga durată a sarcinii și oferim servicii medicale calitative la standarde internaţionale (analize de laborator, aparatură performantă, ecografie fetală, diagnostic prenatal inclusiv genetic, echipă medici de top).
Posibilitatea de a-ţi alege medicul: Oferim viitoarelor mămici posibilitatea de a-şi alege medicul din echipa Medpark, care să le supravegheze naşterea.
Echipă de specialişti: Avem o echipă de specialişti cu o vastă experienţă în asistarea sarcinilor multiple şi a celor cu grad înalt de complexitate.
Investigații complexe: Asigurăm investigarea complexă a nou-născutului prin ecocardiografie, ecografie transfontanelară, audiometrie, investigaţii pentru diverse tipuri de boli metabolice.
Serviciu ATI cu gardă continuă: Monitorizăm permanent starea mamei, terapia durerii şi asigurăm îngrijire postoperatorie.
Confort de cinci stele: Punem la dispoziţie saloane de 5 stele, pentru o singură persoană, care oferă toate condițiile pentru confortul mamei și al bebelușului (şi al tăticului).
Unitatea de terapie intensivă pentru nou-născuți la standarde internaționale, care dispune de tehnologii și dotări necesare pentru asistarea nașterilor premature și monitorizarea ulterioară a nou-născuților veniți pe lume înainte de termen.
Centrul de pregătire prenatală pentru părinți: Oferim programe educaţionale pentru viitorii părinţi.
Compartimentul de Pediatrie Medpark: Asigurăm continuitatea îngrijirii copilului după externare prin serviciul performant de pediatrie.
Servicii de maternitate recunoscute la nivel internațional, Medpark fiind prima și singura instituție medicală din RM și Europa de Est acreditată JCI.

Medpark coordonează cea mai modernă maternitate din Republica Moldova. Aceasta este dotată cu 2 săli de naștere pe cale naturală, o sală de naștere pentru operații cezariene, secție de neonatologie ce cuprinde compartimentul de reanimare nou-născuți și secție staționar ce reunește 14 saloane de lux, inclusiv saloane VIP.

Pentru mai multe detalii despre ofertă, pachetele de naştere Medpark, precum şi alte informaţii despre serviciile de maternitate Medpark,  vă rugăm să telefonaţi la: +373 22 40 00 40 sau să accesați linkul: http://medpark.md/maternityward.aspx#

Pentru a putea vedea conţinutul pachetelor de naştere Medpark, vă rugăm să accesaţi: http://medpark.md/maternityward.aspx# (partea de jos a paginii).

Pentru mai multe detalii în vederea participării la sesiunile Centrului de Educaţie Prenatală Medpark, vă rugăm să accesaţi:  http://medpark.md/news.aspx?id=20241.

 P

Distribuie articolul: