Beauty School Moldova ține la tine și, pentru că vine primăvara, vrem să te vedem mereu frumoasă și bine dispusă. În perioada 1-11 aprilie, avem pentru tine un concurs atractiv, care o să te ajute să ai manichiură sau pedichiura perfectă odată cu încălzirea vremii. Avem câte o surpriză și pentru două prietene care pot veni cu tine!

Printează acest flyer, din concursul de pe Facebook inițiat de Revista EA.md, și obții 30% reducere la manichiură + alungire sau ojă/gel sau pedichiură + ojă/gel, servicii disponibile cu programare din timp. De asemenea, două prietene care vin cu tine beneficiază de un produs din gama noastră de cosmetice, disponibile în stoc. Pentru programare sunați la 069509720 sau 069711934 (Oxana, nail artist).

Printează acest flyer și obții 30% reducere la servicii de manichiură sau pedichiură

Printează acest flyer și obții 30% reducere la servicii de manichiură sau pedichiură

Beauty SM este un salon de înfrumusețare, dotat cu școală de make-up și hair-style și având produse unice pe care le poți testa și cumpăra pe loc la un preț special. Sunteți deserviți de specialiști calificați, cu experiență bogată și fiind la curent cu toate noutățile în domeniu.

Beauty SM, str. Grigore Vieru 9, Hotel Turist, et. 5, of. 517

Tel: 069509720 sau 069711934 (Oxana, nail artist)

Facebook.com/BeautySM

www.beautysm.md

P

Distribuie articolul: