În ciuda stigmelor pe care le-a primit din partea societății, dar și a dificultății de a se mișca, beauty bloggerița californiană Kaitlyn Dobrow inspiră curaj și dorința de a vedea frumosul în orice lucru. Tânăra promovează pe canalul său de YouTube lecții de machiaj, deși soarta a lăsat-o fără mâini și chiar picioare.

Kaitlyn Dobrow a trebuit să suporte o operație de amputare a tuturor membrelor după o meningită bacterială. Americanca a suportat peste 20 de operații, însă nici condiția unor proteze sau a scaunului rulant nu au intimidat-o să rămână fidelă machiajului.

Pe parcursul a 3 ani, Kaitlyn a reușit să absolve și un curs de cosmetologie și makeup, astfel că dorința de a face video blogging o tenta din ce în ce mai mult. Ce a stimulat-o? Simțul umorului și credința puternică în Dumnezeu și în faptul că toate dificultățile ne sunt date pentru a deveni mai puternici.

În prezent, americanca își promovează tutorialele de machiaj pe canalul său de YouTube, dar și pe contul de Instagram, unde a adunat peste 67 de mii de fani din diferite colțuri ale lumii.

Admirați și voi curajul cu care își trăiește viața și pasiunea!

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: