A băut apă cu miere și lămâie în fiecare dimineață timp de un an. Crystal Davis își spune povestea ei incredibilă prin care a trecut, după un an de consum al acestei miraculoase combinații.

„Acum un an de zile, sufeream frecvent de răceli și gripe. Medicamentele din farmacii nu m-au ajutat cu nimic,doar îmi alinau disconfortul creat.

O prietenă mi-a recomandat să beau apă caldă cu miere și lămâie în fiecare dimineață. Desigur, la început am reacționat cu scepticism la recomandarea ei, însă mi-am zis că trebuie să încerc. Oricum nu aveam nimic de pierdut! Ceea ce mi s-a întâmplat a fost ceva ce mi-a schimbat complet viața!

Foto: lifehack.org

Foto: lifehack.org

Iată că după câteva zile gripa mi-a trecut și de atunci am început să cred în puterea acestei combinații. De atunci am început să o consum zi de zi! Acest obicei l-am respectat un an de zile. În tot acest timp, corpul meu a inceput să sufere transformări într-un mod cu totul neașteptat.

Iată mai jos ce modificări am suferit:

De un an de zile nu am mai răcit deloc și nici nu am mai știut ce este o durere de stomac. Trebuie remarcat faptul că niciodată nu am crezut în puterea de vindecare a remediilor naturiste, fiind „sclavul” industriei farmaceutice.

Eu nu mai beau cafea dimineața. Și credeți-mă, este foarte ușor pentru mine să mă trezesc. Această combinație m-a făcut să renunț la cafea și țigări, vicii de care eram dependentă. Odată cu renunțarea la cele două vicii, durerile de cap frecvente au dispărut.

Foto: extremeupdate.com

Foto: extremeupdate.com

Acum am mult mai multă energie în timpul zilei. Anterior, îmi lua aproximativ o oră să fiu complet trează, dar acum, imediat cum m-am ridicat din pat, sunt extrem de activă.

Pot spune că stările de agitație și nervozitate au dispărut cu desăvârșire și nu mai am conflicte cu cei apropiați.

Observam pe zi ce trece cum familia mea era din ce în ce mai sănătoasă și asta era cea mai mare recompensă. Întreaga familie a început să-mi urmeze exemplul, și de atunci, cu toții nu mai știm cum este să fii răcit pe perioada iernii.

Foto: onceuponarecipe.files.wordpress.com

Foto: onceuponarecipe.files.wordpress.com

Rețeta mea :
De obicei, pentru un pahar din această băutură, storc o jumătate de lămâie și adaug o linguriță de miere. Torn peste acestea apă călduță și amestec bine. Consum acest preparat în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Cum functioneaza?
Am învățat câteva lucruri importante:

  • Lămâia și mierea stimuleaza tractul digestiv și hidrateaza colonul. Ca rezultat, veți primi un remediu perfect împotriva constipației și cistitei.
  •  Fiecare parte a acestei băuturi ajută tractul digestiv. Lămâia ajută vezica biliară să producă mai multă bilă. Astfel, alimentele sunt procesate mai bine, și veți obține mai multe substanțe nutritive din ele.
  • Mierea are proprietăți antibacteriene puternice și, prin urmare, este un excelent protector împotriva infecțiilor.

Concluzia mea este că recomand cu mare drag acest preparat oricărei persoane care ține la sănătate. Pe lângă faptul că această băutură este delicioasă, consumată zilnic va face din corpul tău o adevărată mașinărie de luptă împotriva oricărei boli.”

SURSA

Distribuie articolul: