Deși numele câștigătorului va fi clar abia peste mai bine de o săptămână, organizatorii Mister World 2016 i-au adunat deja pe concurenți în Regatul Unit al Marii Britanii. În acest an, pentru marele titlu luptă tocmai doi basarabeni!

Chiar dacă este considerat a fi un concurs de frumusețe, Mister World este, de fapt, o competiție care celebrează și încoronează vigurozitatea masculină. 47 de tineri din tot atâtea țări ale lumii s-au adunat deja la Southport, în contextul începerii competiției.

Până la Marea Finală, concurenții vor avea de parcurs mai multe provocări, printre care proba extremă, proba sportivă, proba de talent, proba fashion & style și proba prezentării multimedia.

SONY DSC

Oricât de ocupați ar fi cu pregătirile și antrenamentele, concurenții găsesc timp pentru a face selfie-uri și a distribui pe rețelele sociale fotografii comune. În contextul concursului, la Southport s-au întâlnit și basarabenii Anatolie Jalbă & Ion Garaba, cel de-al doilea urmând să reprezinte România în acest concurs.

Și de această dată tinerii și-au demonstrat pasiunea pentru fitness și bodybuilding!

„Hercule de Moldova” și-a arătat prezentarea pentru Mister World. Iată discursul său în engleză

Basarabeanul Ion Garaba și-a arătat prezentarea video pentru Mister World 2016

Le urăm succese ambilor concurenți!

13615325_1001806146535580_180708889724835259_n

Foto: Instagram, Mister World

Distribuie articolul: