Tinerii interpreți de muzică popOpera ”Brio Sonores” au avut o prestație excelentă, ieri seara, în cadrul emisiunii ”Românii au Talent”. Cei trei jurați au decis să le ofere băieților un tichet care le dă undă verde de acces direct în semifinală, trecând peste o etapă.

Cei 9 basarabeni i-au ridicat în picioare pe toți jurații și s-au bucurat de un debut plin de aplauze din partea întregii săli. ”Noi trebuie să câștigăm inimile oamenilor” au spus tinerii talentați, înainte de a evolua pe scenă.

Fiecare dintre tineri i-a dăruit Andrei câte un trandafir, gest care a emoționat-o profund pe jurată: ”Încă sunt emoționată după momentul pe care l-am văzut și l-am ascultat. Mi-ați făcut un semn pe inimă! Este cea mai mare bucurie să vă spun că răspunsul meu nu doar că este da: am hotărât să vă oferim un tichet care vă duce direct în semifinală!”

”Ne-au ucis! Singura mea speranță este ca noi să ne revenim, dacă nu până în etapa următoare, măcar până în finală. Nicio surpriză, în ceea ce privește răspunsul meu: DA!” a spus Andi Moisescu, după evoluția spectaculoasă a tinerilor.

Și Mihai Petre a apreciat pozitiv prestația băieților, mărturisindu-le următoarele: ”Am un sentiment foarte bun în ceea ce vă privește, pentru că aveți toate calitățile necesare chiar pentru a câștiga competiția asta! Cred că așa trebuie să arate momentele de calitate! Este o onoare să vă ascult, iar răspunsul meu este, evident, DA!”

După un debut extraordinar, băieții au spus că așteaptă cu nerăbdare să ajungă la București și că se bucură că ceea ce fac ei a fost apreciat înalt de către publicul din sală.

Distribuie articolul: