Au fost dezvăluiți concurenții viitorului sezon al show-ului „Dansez pentru tine”, ce va debuta la Pro TV luna aceasta. Pe lângă nume cunoscute din showbiz-ul românesc, precum Sore, Ilinca Vandici, Elena Ionescu (Mandinga), Ruby, Giani Kirita, Falemi, Sorin Brotnei (Akcent), îl vom putea admira și pe basarabeanul Dima Trofin din trupa LaLa Band. Noul sezon al show-ului „Dansez pentru tine” va fi, mai mult, o ocazie de a garanta audiența prin atragerea fanilor LaLa Band și a microbiștilor. Asta deoarece în ringul de dans vor intra doi membri ai trupei de adolescenți și doi fotbaliști. Mai exact, Sore și Dima Trofin, idolii adolescenților români, vor intra î competița visurilor, urmând să lupte pentru a ajuta câte un caz social impresionant.

După ce s-a aflat printre finaliștii primei ediții a Fabricii de Staruri de la Chișinău, Dima s-a lansat în România. Artistul basarabean, care s-a filmat în producţia „Pariu cu viaţa” şi a devenit membru al trupei LaLa Band, a ales și o carieră solo, debutând cu o baladă dance interpretată în limba engleză. La moment Dima a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi basarabeni actori, dansatori şi cântăreţi tineri din România.

Noutățile show-lui
Este interesant de aflat că, începând cu acest sezon, pentru a elimină orice dubiu asupra corectitudinii competiției, concurenții nu își vor alege singuri coregrafii. Aceștia vor fi deciși în urmă tragerii la sorți. În plus, echipă care se va situa pe primul loc în cadrul fiecărei ediții că putea alege stilul de dans pe care îl va învață și îl va execută în ediția următoare. Acesta va fi cel de-al 14-lea sezon de „Dansez pentru tine” la Pro TV și va începe pe 18 octombrie.

Sursa: ADPM 

Distribuie articolul: