Pe Lilia Mândru o cunoașteți în special după evoluția sa la DARE Social Fashion Show, desfășurat vara trecută la Chișinău. După ce a defilat cu mândrie pe podium, tânăra a ajuns să-și realizeze un vis pe care îl avea încă din copilărie: acela de a comunica și a o avea aproape pe Andreea Marin. Visul ei s-a realizat, iar acum, Lilia studiază și muncește în România. Zilele trecute, frumoasa basarabeancă a participat la o emisiune sprijinită de Consiliul Național al Dizabilității din România, în care a dat de înțeles că perseverența poate îngenunghea dizabilitatea.

„Lilia Mîndru este basarabeancă, are 30 de ani şi studiază în Bucureşti. Ea spune: „Mi-a plăcut şcoala, mi-a plăcut şi îmi place să studiez, simt că asta e o resursă interioară inepuizabilă care aduce satisfacţii negreşit.

Aşa că mereu m-am aplecat cu drag asupra cărţii, mai ales pentru că familia mi-a spus încă de mică: „Învaţă, e singura şansă reală pe care o ai în viaţă.”

Aşa ca i-am ascultat, am făcut şcoala generală, liceul, apoi Colegiul de Medicină, am ales ulterior alt drum, Facultatea
de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, pentru că îmi doream să lucrez cu oamenii, să fiu aproape de ei. Dar o pasiune am păstrat-o mereu în sufletul meu, aceea de a scrie” – scrie jurnalista română Daniela Tontsch, într-un material publicat pe observatorul.ro.

Citește și:

Modelul DARE Lilia Mîndru a devenit protagonista Andreei Marin în campania „Alege demnitatea”

Distribuie articolul: