Ianna Novac, interpreta de popOpera din Moldova, stabilită la București va fi protagonista celui mai nou reality-show din România, alături de fiica sa și soțul ei, Octavian Dobrotă. Fosta componentă a trupei A.S.I.A., Ianna Novac și soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă, membru al formației Distinto, au filmat pentru Euforia Tv, cel mai nou reality-show, „Când vine barza”.

Artiștii s-au filmat sâmbătă, 29 martie, la Euforia Tv, în primul episod al emisiunii „Când vine barza”. Ianna și soțul ei au dezvăluit programul lor zilnic, problemele cu care se confruntă, cum rezolvă situațiile de criză și cum li s-a schimbat viață de la venirea pe lume a fiicei lor, Erika Maria Dobrotă.

 Ianna si Erika

„Am acceptat să particip la acest proiect pentru că fetiță noastră, Erika, să aibă peste ani amintiri foarte frumoase și să vadă cum se desfășura viață noastră atunci când a intrat în ea”, a spus Ianna.

„Ca artist îți dorești să fii în centrul atenției, e normal; dar de când a apărut Erika, viață noastră s-a schimbat radical, pentru că noi am devenit că niște sateliți care se învârt în jurul ei, ea devenind centrul universului în jurul căruia gravitam. Și de aceea am acceptat participarea la acest reality-show, deoarece „Când vine barza” va fi cu siguranță albumul nostru de familie”, a adăugat Octavian Dobrotă.

Sursa: Euforiatv.ro

Distribuie articolul: