A mai rămas doar puțin până la ziua în care actrița română Mădălina Ghenea și milionarul ieșean Matei Stratan vor deveni în premieră părinți. Așteptarea e mare, viitoarea mămică a trădat deja sexul copilului, iar în prag de naștere, a făcut un gest extrem de special.

That's a wrap! Thank you all! #24hoursonset

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Însărcinată în ultimul trimestru, Mădălina Ghenea a acceptat să se filmeze într-un spot de promovare a Festivalului Internațional de Film Transilvania, unde a fost mereu pe lista invitaților speciali.

Pe platourile de filmare cu câteva zile înainte de termen. Este primul spot pe care îl filmez in România, un spot de promovare pentru TIFF. Ma bucur enorm sa lucrez acasă 🙂 împreuna cu fetița mea . In fiecare editie de festival, Tudor Giurgiu și Mihai Chirilov fac spoturi de promovare a festivalului foarte originale si funny, anul trecut erau Cluj real people, in chip de Terminator/M Monroe/Forrest Gump/De Niro in Taxi Driver – pe ideea ca oricine poate deveni a film hero. Au fost alti ani in care au invitat actori f. cunoscuti din Romania sa participe la filmari iar executiile au devenit virale si de mare success. in fiecare an toata lumea asteapta campania de imagine a TIFF. Spotul este regizat de Anton Groves si Damian Groves. Ne vedem la TIFF! @tiffromania @antongroves

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

„Pe platourile de filmare, cu câteva zile înainte de termen. Este primul spot pe care îl filmez în România, un spot de promovare pentru TIFF. Mă bucur enorm să lucrez acasă împreună cu fetița mea. În fiecare ediție de festival, Tudor Giurgiu și Mihai Chirilov fac spoturi de promovare a festivalului foarte originale și funny. Anul trecut erau Cluj real people, în chip de Terminator/M Monroe/Forrest Gump/De Niro in Taxi Driver – pe ideea că oricine poate deveni „a film hero”. Au fost alți ani în care au invitat actori foarte cunoscuți din România să participe la filmări, iar execuțiile au devenit virale și de mare success. În fiecare an toată lumea așteaptă campania de imagine a TIFF. Spotul este regizat de Anton Groveș și Damian Groveș. Ne vedem la TIFF!”, a ținut să comunice viitoarea mămică.

Almost 24hours on set 📹🎥📽🎞

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

TIFF urmează să se desfășoare între 2 și 11 iunie, la Cluj-Napoca, însă regizorii români și-au dorit să captureze imaginile speciale cu Mădălina încă de pe acum.

Foto: Instagram, OK Magazine

Distribuie articolul: