Faceți cunoștință: ea e Barbie Thomas, o femeie incredibilă, care, deși nu are brațe, e o adevărată amazoană. Are 38 de ani, iar când avea vârsta de 2 ani, a fost traumată foarte serios din cauza unui contact cu rețeaua de tensiune înaltă. A fost privată de ambele brațe, însă această tragedie nu a făcut-o să se oprească în loc și să nu mai spere. A învățat să facă cu picioarele ceea ce, până atunci, realiza doar cu brațele: acum, face totul de una singură.

Cel mai important este că Barbie nu a renunțat la marele vis al său: acela de a practica bodybuildingul. S-a însris la competiții încă din 2003, iar de atunci, obține o victorie după alta. Acum, sportiva nu-și imaginează viața fără acest tip de sport. Este o femeie puternică din toate punctele de vedere.

„Puteți face tot ce doriți. Unicele granițe care există, sunt cele pe care vi le puneți de unii singuri. Rațiunea este o forță imensă, iar dacă sunteți orientați pozitiv și credeți în propriile forțe, totul devine posibil!”, spune sportiva. Barbie se supranumește „dragon zburător”, iar acest pseudonim chiar i se potrivește de minune.

Barbie se descurcă de una singură cu toate activitățile pe care le are de făcut. Merge de una singură la sală, comunică prin telefon, conduce mașina, pregătește mâncare, se machiază și duce un mod de viață absolut obișnuit, nemaivorbind de faptul că este omniprezentă la evenimentele care au legătură cu cea mai mare pasiune a sa – bodybuildingul.

Foto: arhiva personală

Distribuie articolul: