Nu este o noutate că moda masculină a evoluat atât de mut că bărbații au devenit mai cointeresați ca niciodată de propria imagine, iar fularele și eșarfele sunt accesorii pe care le poartă cu plăcere. În special pentru cei mai stilați bărbați propunem câteva variante cool, cum să-și personalizeze ținuta și să se protejeze de frig cu ajutorul accesoriilor.

Eșarfa este un element vestimentar chic, care nu trebuie să lipsească din colecția bărbaților adevărați. Acest accesoriu oferă un aspect rafinat, indiferent dacă îl asortăm cu o ținută elegantă sau cu una casual. Acesta poate fi legată cu nod la spate sau cu ajutorul nodului fals.

Iată cîteva metode simpliste:

Nodul ascot este cel mai ușor mod de a lega o eșarfă. Faceți un nod simplu astfel în cît ca ambele capete să fie egale. Poți lega nodul mai strîns sau lăsa mai larg.

Eșarfa poate fi asortată cu ușurință cu un costum, palton, blană elegantă, purtată sub sau peste cămașă. Un accesoriu perfect pentru o ținută bussines sau o combinație vestimentară mai puțin formală. Stiliștii recomandă modele cu imprimeuri paisley sau foulard.
Nodul la spate este specific eșarfelor pătrate. Crează un triunghi, vîrful căreia să fie poziționat în față, astfel în cît cele două capete să vină la spate. Dacă formatul șalului îți permite, atunci după ce ai facut nodul la spate, lasă cele două capete ale eșarfei în față sau leagăle sub colțul din față, formînd nodul ascuns.

Nodul fals este potrivit pentru eșarfele realizate din materiale fine și foarte subțiri. Plasează eșarfa după gît, crează un nod la un capăt și introdu prin ochiul nodului celălalt capăt al eșarfei. În dependență de preferințele personale, poți lăsa nodul mai sus sau mai jos.
Fularul este un accesoriu unisex, care se poate regăsi în garderoba bărbaților cît și a femeilor. Pe lîngă rolul estetic, fularul te poate proteja de frig, așă că nu ezita să-ți procuri unul. Iată cîteva metode simple, cum îl poți purta.

Fularul, șalurile sau eșarfele groase pot fi aranjate la gît cu ajutorul nodului parizian. Această metoda este una din cele mai populare și des întîlnite în Europa. Esta o metodă simplistă, pe care o pot executa și copii. Este necesar să aranjezi fularul în lungimi egale și să-l treci după gât, apoi introdu capetele desfăcute prin gaura capătului închis.

Fularele lungi și groase pot fi purtate și prin metoda nodului dublu. Este necesar să-l înfășori odată în jurul gîtului, după care să execuți nodul simplu la față. O metodă stilată pentru bărbații nonconformiști, care iubesc să fie mereu în centrul atenției.
Pentru un efect mai remarcat coordonează cu gama coloristică, astfel în cît eșarfa să fie centrul compozițional în toată combinația vestimentară, iar imprimeurile eșarfelor să creeze un contrast plăcut cu haina.

Simte-te confortabil și fii mereu în pas cu moda.

 

 

Distribuie articolul: