Brazilianul Rodrigo Alves a trecut prin nu mai puțin de 47 de operații de îmbunătățire a imaginii. Acum, i se spune Păpușa Ken, pentru că are intervenții faciale care s-au dorit a-l aduce aproape de imaginea iubitului Păpușii Barbie, Ken. El este și bărbatul cu cele mai multe intervenții estetice din lume.


Dar cum arăta el înainte de a intra sub bisturiu? Această poză din pașaport ni-l înfățișează înainte de a dezvolta obsesia pentru intervențiile estetice.

Rodrigo-pașaport

Diferența este atât de mare, încât brazilianul de 33 de ani a fost recent reținut în Dubai fiindcă era ca și cum circula cu un pașaport fals, cel din realitate nemaiavând nicio legătură cu cel din poza de pașaport. Motiv pentru care Rodrigo a declarat imediat după incident că nu-și va mai face nicio intervenție. Însă, fiind dependent de diversele proceduri estetice, chiar pe parcursul șederii în Dubai, Rodrigo aka Ken și-a încălcat cuvântul și și-a făcut câteva injecții în zona de sub ochi. Așa că a ajuns la concluzia că mai degrabă își actualizează poza din pașaport.

Iată și o altă imagine apărută anterior pe internet, în care bărbatul pozează până a intra în cabinetul chirurgical:

61679284

Sursa: okmagazine.ro