Fiecare femeie a ținut o cură de slăbire, măcar o dată în viață. Femeile se dau în vânt după silueta perfectă. Uneori, chiar făcând abuz de diete, în acest sens. O serie de studii, demonstrează că bărbaților nu le plac femeile foarte slabe, așa cum tind să creadă reprezentantele sexului frumos. Indiferent de preferințele bărbaților iubiți, un număr impunător de femei, țin mai mereu cure de slăbire. Vestea bună este că femeile consideră greutatea ideală, ca fiind mult mai mică, decât cea considerată ideală de către bărbați.

Mai multe sondaje, realizate în diferite țări și-au propus să afle care, totuși, este greutatea ideală pentru femei, în opinia bărbaților. Rezultatele au fost de-a dreptul impresionante. Mai multor grupuri de femei și bărbați li s-au prezentat o serie de fotografii, fiind rugați să indice fotografiile în care femeile din ele, le par cele mai atractive.

Bărbații au indicat fotografiile în care erau femei cu aproximativ 5 – 7 kilograme mai „rotunde” decât fotografiile cu femei alese de participantele de sex feminin, scrie sfatulparintilor.ro.

Cercetătorii au făcut câteva concluzii, în urma acestor studii. Aceștia au concluzionat cum arată o femeie frumoasă în opinia bărbaților, dar au lansat și câteva sfaturi pentru femei:

1. Bărbații preferă femeile cu 5-7 kg peste ceea ce cred femeile că ar fi ideal.
2. Corp tonifiat, nu slăbănog!
3. Ține cont de propria conformație (datele fizice native).
4. Nu-ți fie frică de cântar: mușchii cântăresc mai mult decât grăsimea.
5. Uită de masura hainelor, ține cont de conformație!
6. Atitudinea contează enorm, dincolo de coordonatele fizice
7. Dacă vrei ca și altora să le placă cum arăți, începe să te agreezi chiar tu, înaintea lor.

Distribuie articolul: