Bărbaţii preferă să petreacă mai mult timp în faţa oglinzii decât să facă sex. La această concluzie au ajuns britanicii după ce au realizat un sondaj de opinie. Masculii petrec de patru ori mai mult timp admirându-se în oglindă decât să-şi satisfacă partenerele de viaţă, potrivit publicaţiei thesun.co.uk.

După ce au fost chestionaţi peste 2000 de bărbaţi, specialiştii au ajuns la concluzia că zilnic, sexul puternic se poate aranja în fața oglinzii, în medie, câte 17 minute, ceea ce înseamnă două ore pe săptămână. Tot în acest sondaj, bărbaţii au recunoscut că dedică sexului doar 30 de minute pe săptămână. 

Specialiştii spun că acesta a devenit un lucru normal, pentru că în ultimii ani, bărbaţii au început să fie mai atenţi la felul în care arată sau ceea ce poartă. Mulţi dintre participanţii la studiu au mai spus că  pot împrumuta chiar produsele de machiaj pe care le folosesc femeile. 

Aşa că dragi femei, dacă sunteţi nesatisfăcute sexual, să ştiţi că partenerul vă înşeală cu propriul chip, admirat în oglindă!

Distribuie articolul: