Norma Jeane Mortenson, alias Marilyn Monroe, a fost una dintre cele mai frumoase și dorite femei ale secolului trecut. Grație trăsăturilor sale fizice, actrița a atras atenția multor bărbați, iar cu câțiva dintre aceștia, a legat chiar relații amoroase. Numele căror bărbați au lăsat urme adânci în scurta viață a vedetei, aflați mai jos.

Jim Dougherty. Cu acest bărbat, la vârsta de doar 16 ani, Marilyn Monroe s-a căsătorit la 19 iunie 1942. Jim îi era vecin și a divorțat de Marilyn la distanță de câțiva ani.

foto: nydailynews.com

foto: nydailynews.com

Howard Hughes. A văzut chipul frumoase blonde după ce aceasta a pozat pentru coperta unei reviste. Mai multe izvoare istorice arată că după întâlnirea cu Huges, Monroe a început să aibă succese în industria cinematografică.

foto: howardhawkshollywood.tumblr.com

foto: howardhawkshollywood.tumblr.com

Joseph Paul. Atunci când Marilyn a ajuns populară în întreaga lume, o admirau toți bărbații, chiar și cel mai important jucător de baseball din SUA. Până la sfârșitul zilelor lui Marilyn, Joseph Paul i-a rămas un prieten fidel și devotat. S-a căsătorit cu Marilyn din pasiune adevărată, însă a divorțat de aceasta din cauza celebrei ședințe foto, în care rochia modelului era ridicată de curentul de aer.

foto: allclip.net

foto: allclip.net

Dramaturgul evreu Arthur Miller – cel de-al treilea soț oficial al modelului. S-au căsătorit la 29 iunie 1956. Arthur a fost bărbatul, a cărui inteligență era căutată de mult timp de către actriță. În plus, era dramaturg și i-a oferit atâtea oportunități!

foto: bloguluotrava.ro

foto: bloguluotrava.ro

Yves Montand. Cu acest bărbat, Marilyn a împărțit platoul de filmări. Aceasta l-a luat prin surprindere atunci când a apărut, în culise, îmbrăcată doar într-un palton din blană de nurcă…

foto: theredlist.com

foto: theredlist.com

J.F. Kennedy este bărbatul din cauza căruia s-ar fi tras moartea lui Marilyn. Pe atunci președinte, Kennedy era pur și simplu înnebunit de această femeie ispititoare. Nu în zadar acest adulter devenise un adevărat scandal în presa secolului trecut. Tot cam pe atunci, actrița devenise dependentă de alcool și de tranchilizante. Nimeni nu va uita cum, îmbrăcată într-o rochie transparentă, Marilyn a interpretat „Happy Birthday Mr President”, în 1962, la ziua de naștere a președintelui…

Distribuie articolul: