Imaginația bărbaților nu are limite, atunci când vine vorba de surprizele pregătite cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Și dacă cineva crede că doar cei de la oraș au posibilități și idei să-şi surprindă jumătăţile, greșește. Bărbații din mai multe raioane din țară au organizat, zilele acestea, festivaluri dedicate femeii, scrie Canal Regional. Ei au cântat, au dansat și au făcut spectacol pentru femeile prezente în sală. 

La Șoldănești, de exemplu, în scenă au urcat bărbați de toate vârstele, de la 10 la 70 de ani, care au cântat și au dansat pentru femei, iar la Nisporeni, profesorii dintr-un liceu le-au surprins pe doamnele profesoare cu un show teatral. Concursul de la Șoldănești a adus în fața publicului 17 colective de artiști amatori.

Bărbații au interpretat diferite piese şi au cântat la mai multe instrumente muzicale, iar pentru ţinută au ales costumul naţional sau cel clasic. În juriu au fost doar femei. Cu toate că participanții au avut un program bine pregătit și un show pe măsură, în sală au fost puține femei. Aceasta a fost însă abia prima ediție.

La Nisporeni, profesorii dintr-un liceu s-au întrecut la diferite probe, să vadă „cine cunoaște mai bine femeia”. Ei s-au împărțit în două echipe: „cei tineri” și „cavalerii educației”. Atât o echipă, cât și cealaltă, au luptat pentru aplauzele femeilor din sală și pentru zâmbetele lor de mulțumire.

Potrivit sursei citate, festivalurile „surpriză” vor continua până la 10 martie.

Distribuie articolul: