Nu încerca să ajungi standardele 90-60-90, să ai un chip perfect sau să fii femeia cu cel mai frumos bust din lume. Asta pentru că atunci când vine vorba de căutarea unei partenere, bărbaţii nu apreciază neapărat farmecul, formele sau inteligenţa femeilor, ci anume naivitatea, starea de beţie ori alte indicii ale vulnerabilităţii, care le-ar determina pe femei să accepte aventurile de o noapte, ne informează Daily Mail. Bărbaţii nu au un standard exact când vine vorba să considere o femeie frumoasă sau perfectă. Pentru unii sunt frumoase blondele sau roşcatele, pentru alţii femeile înalte şi tot aşa, gusturile diferă de la bărbat la bărbat. Un studiu american vine însă cu date despre ce fel de partenere sexuale își doresc bărbaţii.

Cercetătorul Cari Goetz, de la Universitatea din Texas, a realizat un studiu pe un eşantion de 76 de bărbaţi, în care a analizat aşa-numita ipoteză a exploatabilităţii sexuale. În sensul psihologiei evoluţioniste, cuvântul „exploatabil” indică faptul că femeia este dispusă sau poate fi convinsă uşor să facă sex. Scopul studiului a fost de a testa ipoteza conform căreia femeile care par stupide sau inerte sunt văzute de bărbaţi drept atrăgătoare.

Bărbaţii participanţi la studiu au evaluat mai multe fotografii în care femeile afişau diferite indicii ale exploatabilităţii, în urma căruia au elaborat o listă de 88 de aspecte (gesturi, atitudini, detalii legate de aspectul fizic ori de ţinuta vestimentară şi altele) care, cred ei, arată că femeile sunt mai vulnerabile şi mai receptive la avansurile bărbaţilor.

Acestea sunt femeile care îşi muşcă sau îşi ling buzele, care aruncă priviri peste umăr, somnoroasele, cele cu îmbrăcăminte mulată, cele supraponderale, cele scunde, prostuţe sau cele care caută atenţie.
Astfel, în urma studiului s-a ajuns la concluzia că bărbaţii cataloghează femeile stupide şi inerte drept mai atrăgătoare decât altele.

Distribuie articolul: