Când e vorba de modă, bărbații nu au fost niciodată neglijați, ba din contra – criticați că se dichisesc exagerat de mult sau admirați pentru faptul că au și ei grijă să arate chic. Așa sau altfel, designerii au sexul puternic în vizor în fiecare sezon, iar producătorii autohtoni le țin pasul. Ce propuneri au aceștia pentru soții și iubiții noștri vedeți în materialul ce urmează. Ionel
Compania cu cele mai vechi tradiții în confecționarea hainelor pentru bărbați, fabrica Ionel, ține pasul cu modernitatea, mai ales că lucrează deja de mulți ani în colaborare cu diverse brand-uri internaționale, pentru care exportă. Noua colecție dedicată bărbaților este potrivită atât stilului clasic, cât și celui casual, oricărui gust și, mai ales, fiecărui buzunar.

Culorile și modelele nu diferă mult de cele cu care Ionel ne-a obișnuit în ultimele colecții, accentele fiind puse pe croieli clasice, care să scoată în evidență atuurile unui bărbat: înălțimea, umerii, verticalitatea. Materiile prime de înaltă calitate le permit creatorilor mărcii Ionel o apropiere de fiecare client, pentru abordarea individuală solicitată de acesta.

 

Vasconi
Deși la început se canaliza doar pe colecții de lenjerie și sport, Vasconi a pus accentul în ultimele colecții tot mai mult pe grația și frumusețea hainelor casual și clasic, atât în colecția pentru dame, cât și în cea dedicată bărbaților. De la haine de interior, hanorace și pulovere, până la haine sport și casual, noua colecție este tot mai dedicată sexului puternic.

 

Culorile sunt diverse, croielile simple, dar foarte bine executate și cu finisări calitative. Comoditatea și confortul este cheia succesului acestui brand, mai cu seamă că producția lui include haine care nu trebuie să lipsească nicidecum din garderoba unui bărbat care se respectă. Mai mult, acum Vasconi îmbracă toată familia.

 

Colecțiile întregi ale acestor brand-uri vor fi prezentate dumincă în cadrul show-ului de modă Moldova Autumn Fashion Walk 2013, parte din proiectul „Din ♥ branduri de Moldova”.

Distribuie articolul: