Există bărbați, exteriorul cărora este ca vinul: cu cât devine mai „vechi”, cu atât e mai scump și dorit. Cei pe care îi veți revedea mai jos reprezintă niște excepții pe cât de frumoase, pe atât de celebre. Au peste 40 de ani și au sucit mințile a milioane de femei.

Hugh Michael Jackman are 46 de ani și este îndrăgostit ca-n prima zi de soția sa. Necătând la faptul că are milioane de fane în întreaga lume, Hugh i-a rămas fidel soției, astfel că acum, educă împreună doi copii.

foto: nicehdwallpaper.com

foto: nicehdwallpaper.com

George Clooney. Vârsta nu face decât să-i înfrumusețeze chipul acestui bărbat de 53 de ani. Actorul n-a mai afișat niciodată un exterior atât de atrăgător, cum se întâmplă de când nu mai este burlac. S-a filmat în 69 de filme, iar imaginea sa, se pare, nu mai poate fi pătată de nimic.

foto: latimes.com

foto: latimes.com

Colin Firth este mai enigmatic ca niciodată la ai săi 54 de ani. Actorul britanic afișa dintotdeauna un exterior inconfundabil, însă nu a profitat niciodată de acest lucru. Este căsătorit și are doi copii. Colin a luat un Oscar în 2011, pentru cel mai bun actor în filmul „The King’s Speech”.

foto: tomandlorenzo.com

foto: tomandlorenzo.com

N-am fi pututut trece cu vederea nici bărbatul care i-a schimbat viața Angelinei Jolie. Brad Pitt are 51 de ani și educă șase copii (în curând – șapte). Firele încărunțite de păr nu fac decât să-i sublinieze senzualitatea.

foto: newssetup.com

foto: newssetup.com

Robert John Downey, Jr este comediant înnăscut. Tocmai din acest considerent exteriorul său s-a schimbat destul de des, de-a lungul anilor. Afișează un look absolut superb la ai săi 50 de ani, câți îi are acum.

foto: wallpapers87.com

foto: wallpapers87.com

Pentru Javier Bardem, timpul parcă stă în loc. Actorul are 46 de ani și este o adevărată întruchipare a pasiunii spaniole. Este fericitul soț al lui Penélope Cruz și educă doi copii.

foto: darktower.wikia.com

foto: darktower.wikia.com

Viggo Mortensen are 56 de ani și a rămas în memoria multor femei ca și Aragorn, din filmul „The Lord of the Rings”. Chipul său a exprimat întotdeauna maturitate, însă bătrânețe – niciodată. 

foto: pixgood.com

foto: pixgood.com

Liam Neeson arată, la vârsta de 62 de ani, mai bine chiar decât mulți alți actori tineri de la Hollywood. S-a filmat în peste 102 pelicule.

foto: entertainthis.usatoday.com

foto: entertainthis.usatoday.com

Daniel Craig este bărbatul care, în ciuda înălțimii și a culorii părului său, a reușit să le demonstreze tuturor că poate deveni un adevărat agent secret 007. Are 47 de ani și educă o fiică.

foto: movpins.com

foto: movpins.com

Actorul Stanley Tucci are 54 de ani, însă a rămas la fel de carismatic, ca în tinerețe. Posedă în portofoliu peste 107 pelicule.

foto: filmgeeknews.tumblr.com

foto: filmgeeknews.tumblr.com

Distribuie articolul: