Vă spuneam, anterior, despre motivele pentru care merită să îndrăgiți bărbații cu barbă. Ei bine, acum o să vă convingem și mai mult, pentru că vă vom prezenta câțiva bărbați notorii care, potrivit ELLE, s-au aventurat să se „maturizeze” vizual și mai mult în ultima vreme. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio și Ryan Gosling se află printre ei!

Leonardo DiCaprio. Cu fiecare lună care trece, barba actorului se face tot mai lungă! Să fie acest „accesoriu” și pe placul Rihannei, care ar fi într-o relație cu DiCaprio?

Ryan Gosling preferă să-și lase și el „însemnul maturității masculine”. Actorul a început să-și lasă părul facial să crească după ce a devenit tatăl unei fetițe.Pe lângă aceasta, Ryan a încetat să mai meargă la distracții, așa cum mergea înainte. 

Matthew McConaughey. Actorul american consideră că barba este neapărat un etalon al inteligenței și seducției masculine, de aceea a preferat să-și lase părul facial să crească!

Brad Pitt. Nici soțul Angelinei Jolie nu este o excepție de la trend. Deși încărunțește vizibil, Brad și-a lăsat barba și mustățile să crească, însă a rămas la fel de pozitiv ca și înainte. 

Jared Leto. Nici măcar barba nu-i poate masca tinerețea din priviri! Cine ar crede că are deja 43 de ani?

Și Jason Statham a preferat să-și lase părul facial să crească. Accesoriul, de altfel, îl prinde perfect pe actorul de 47 de ani.

Și actorul de 31 de ani Andrew Garfield a preferat să-și completeze inteligența din priviri cu o barbă de toată frumusețea. Fără ea, nu arăta la fel de maturi. 

Foto: Getty Images/ELLE

Distribuie articolul: