Oricât de straniu ar părea, de când și-a preluat mandatul, președintele american nu a participat niciodată la show-ul condus de celebra prezentatoare Ellen DeGeneres. Sfârșitul acestei săptămâni însă a fost o excepție, Barack Obama acceptând în sfâșit să-i pășească pragul studio-ului. Oficialul a împărtășit mai multe lecții pe care le-a învățat în timpul mandatului său prezidențial și a ținut să-i facă o declarație de iubire soției, în contextul Valentine's Day. După mesajul președintelui, Ellen a difuzat și un mesaj filmat din timp cu Michelle.

president-obama-ellen-today-160212-tease-01_06d9c43e12a5cef5abefb97e17fdf622.today-inline-large

„După aproximativ 15 ani, am înțeles în sfârșit că ea este cea care are întotdeauna dreptate.

Michelle, în acest Valentine’s Day, te voi trata așa cum trebuie. Îți voi pregăti și niște pâine cu zucchini, după care voi aranja câteva legume pe o farfurie, exact așa cum îți place. Apoi îți voi face un masaj în timp ce te uiți la Provocarea de Design a lui Ellen pe HGTV.

Pentru că te iubesc atât de mult, îmi Obamapasă de tine mai mult decât vei ști vreodată.

Michelle, am luat multe decizii bune în calitate de președinte. Cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată însă a fost că te-am ales pe tine. Îți mulțumesc că mă suporți. Te iubesc”, a mărturisit președintele american, în studio-ul show-ului condus de Ellen DeGeneres.

Pe lângă declarația de iubire, Barack Obama a atras atenția și prin acceptul de a poza într-un selfie alături de prezentatoarea TV.

president-obama-ellen-today-160212-tease-03_06d9c43e12a5cef5abefb97e17fdf622.today-inline-large

Foto: Michael Rozman  / Warner Bros