Balul Brazilor de Crăciun din acest an va găzdui o frumoasă expoziţie a 50 de brazi realizaţi manual, în diverse tehnici, de către studenţii Academiei de Teatru, Muzică şi Arte Plastice şi Universitatea Tehnică din Moldova. Vizitatorii vor avea posibilitatea să voteze, în baza biletului de intrare, pentru bradul preferat din expoziţie.

Expoziţia va fi deschisă pentru public în perioada 11-19 decembrie, iar o zi mai târziu în cadrul Balului Brazilor de Crăciun, cele mai frumoase lucrări vor fi licitate și va fi desemnat câștigătorul premiului „Cel mai frumos Brad de Căciun”.

Lucrarea care va acumula cele mai multe voturi ale vizitatorilor va fi desemnată câştigătoare în categoria „Ales de public”.

Balul Brazilor de Crăciun este un proiect-concurs, care a ajuns la a treia ediţie şi scopul căruia este încurajarea potenţialului tânăr creativ. Prin acest eveniment, organizatorii jurnalista Nata Albot, evenimente Klumea şi Muzeul Naţional de Artă al Moldovei îşi propun să susțină arta contemporană din ţară şi să atragă atenţia publicului asupra importanţei acesteia într-o societate civilizată și europeană.

Mai multe detalii despre proiect găsiţi pe https://www.facebook.com/balulbrazilordecraciun

Distribuie articolul: