Anul acesta, cea mai așteptată expoziție de brazi inediți, creată de tinerii studenți la arte din Republica Moldova va face casă bună cu cărțile. Expoziția Balului Brazilor de Crăciun, un eveniment KLumea, va avea loc la Biblioteca „B.P. Hașdeu”. Despre acest lucru a anunțat co-fondatoarea KLumea, Nata Albot. Nata a adus la cunoștință și termenii în care artiștii se pot înscrie în competiție, dar și cum puteți susține acest eveniment.

„După căutări disperate și refuzuri primite de la toate spațiile din Chișinău cât de cât decente și adecvate pentru asemenea evenimente, Biblioteca „B.P. Hajdeu” s-a oferit să găzduiască Expoziția-concurs „Balul Brazilor de Crăciun”. Mulțumim mult Mariana Harjevschi. Sunt convinsă că în decembrie vizitatorii voștri vor fi încântați să revină la bibliotecă. Intrarea la expoziției va fi gratuită!
Astăzi am publicat condițiile de participare și formularul de înregistrare.Condițiile au devenit mult mai democratice, iar fomularul e simplu de completat. Așa că dragi artiști, tineri, începători și profesioniști, vă invit cu drag să vă înscrieți.
Din august Klumea are o pagină de fundraising. Acolo am reușit să adunăm în câteva luni o bucățică mititică de buget pentru această ediție a brazilor. Pentru asta țin tare tare să mulțumesc celor 35 de patroni ai noștri. Doar 35, dar atât de dragi.

balul brazilor

Cei de la KLumea fac apel și către agenții economici interesați de promovare și susținere a acestui eveniment. „Balul Brazilor” este un concurs, iar pentru a stimula creativitatea și participarea tinerilor, e nevoie să fie mulțumiți și cu anumite premii.

Balul Brazilor„Vrem ca în aceste 3 săptămâni de expoziție să oferim chișinăuienilor șansa să meargă undeva unde să uite de nevoi și știri cu killeri. Să vadă o expoziție cu spirit de Crăciun, creativitate și talent, să se inspire, să plece acasă cu speranță. Vrem să oferim premii valoroase creatorilor de cei mai frumoși brazi, vrem să susținem Academia de Arte cu vreo donație pentru necesitățile lor, să facem o seară de licitație frumoasă, dar nu-s bani suficienți. Căutăm sponsori, parteneri, oameni care înțeleg cât îi de greu și totul aproape imposibil și fără lumină la capătul tunelului, dar simt că susținându-i pe alții și lor parcă le merge mai bine.Deveniți patron Klumea și promit să nu vă mai obosesc cu asemenea mesaje. Promit!”, a mai notat Nata Albot.

Balul Brazilor

Balul brazilor