Cel mai așteptat eveniment monden al anului,  Balul de Primăvară AQUARELLE, devine mai interesant și mai spectaculos. Pe data de 17 aprilie, în incinta Palatului Național ”Nicolae Sulac”, la invitația revistei AQUARELLE, va evolua, pentru prima dată în Moldova, legendarul boyband britanic BLUE, albumele căruia au fost vândute în 7,9 milioane de exemplare.

În 2002, băieții au cucerit toate topurile mondiale cu o reinterpretare a compoziției clasice a lui Elton John «Sorry Seems to Be the Hardest Word».

«Știm ce eveniment popular este deja Balul nostru de Primăvară și că mii de cititori ai revistei AQUARELLE visau să participe la el. Având deja în spate experiența a 10 Baluri, am decis să organizăm anul acesta o manifestare grandioasă, la care vor putea participa 2500 de persoane, care, sunt sigură, vor ține minte acest eveniment pentru totdeauna. Și asta, deoarece Balul AQUARELLE nu este doar un eveniment artistic unic (anterior, la Bal au fost invitați Edita Pieha, Mihail Boiarskii, Vladimir Presniacov, Iurii Nicolaev, Corina Chiriac) ci și o sărbătoare dedicată în primul rând personalităților pe  care le celebrăm și care în acest an, pentru a unsprezecea oară, vor deveni Laureați ai Premiilor AQUARELLE. Tradițional, invitații Balului vor fi starurile autohtone, din muzică și TV, businessmani și politicieni de vază», a informat Angela Sîrbu, fondatorul revistei AQUARELLE.

Balul începe la ora 18:30.

Prezentatori: Vitalie Dani, Dianna Rotaru, Lili Lozan

Programul Balului de Primăvară AQUARELLE:

Ceremonia de premiere a Laureaților Premiilor Primei Reviste pentru femei din Moldova
AQUARELLE;

Proiect special «Best Love Songs». Cele mai frumoase piese de dragoste ale interpreților din Moldova:

Tania Cergӑ – ”Vreau înapoi iubirea”

Nelly Ciobanu – ”Tu, Iubire”

Valy Boghean – ”Boschetar”

Alexandru Manciu & Karizma – ”Aş vrea”

DARA feat. Carla’s Dreams – ”Влюблены”

SunStroke Project – ”Amor”;

Concert British Boy Band BLUE special pentru Balul de Primăvară AQUARELLE.

Organizatorul proiectului: AQUARELLE, prima revistă pentru femei, din Republica Moldova

Surse foto: www.thesun.co.uk, AQUARELLE

P

Distribuie articolul: