Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „JOC” anunţă deschiderea oficială a Studioului „JOC” cu următoarele categoriile de vârstă: copii de la 11 la 13 ani şi copii de la 14 la 16 ani. Stilurile de dans oferite în cadrul său vor fi orele de balet clasic şi stilurile de dans popular, iar unul din scopurile propuse e instruirea potenţialilor artişti de balet ce vor deveni angajaţii titulari ai trupei.

Printre alte scopuri se enumeră promovarea educaţiei non-formale sau dezvoltarea potenţialului creativ în domeniul dansului popular. Admiterea în cadrul Studioului se face în baza aptitudinilor, certificatului medical ce atestă starea normală a sănătăţii şi prin acordul părinţilor sau tutorilor legali.

Oferă copilului tău şansa de a pătrunde în lumea dansului. Amintim că practicarea dansului ajută la creşterea rezistenţei fizice, creşterea imunităţii, coordonarea mişcărilor, dezvoltarea echilibrului, dezvoltarea mobilităţii articulaţiilor, crearea unei stări de bună dispoziţie şi nu în ultimul rând integrarea în Ansamblu. Toţi doritorii sunt rugaţi să transmită datele personale pe adresa electronică Studiouljoc@gmail.com.

Pentru alte informaţii suplimentare şi detalii despre contract puteţi apela la numărul 060146471.

Citește și Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „JOC” anunță schimbări în conducerea sa. Se pregătesc pentru un turneu grandios

Detalii despre Ansamblu găsiți pe pagina de Facebook: ANADP JOC Ansamblul National Academic de Dansuri Populare

disclaimer Arta si cultura