Acum câteva săptămâni, autoritățile ruse au intentat un proces administrativ, pe numele balerinei ruse Anastasia Volocikova, după ce, monitorizarea apelurilor sale ar fi deschis temei pentru a fi învinuită de practicarea prostituției. Balerina, însă, nu s-a prezentat la interogatoriu, întrucât se distrează, în aceste zile, pe insulele Maldive.

Avocatul Valeriei n-a ezitat să comenteze această neprezentare a Anastasiei:

În dimineața zilei de 5 mai, Anastasia Volocikova nu s-a prezentat la interogatoriu. Dacă nu se va prezenta la interogatoriul repetat, Anastasia riscă să suporte o pedeapsă. Este posibil să fie interogată chiar la aeroport, atunci când se va întoarce din călătorie. Pentru sfidarea și nerespectarea organelor de drept, Anastasia mai riscă și alte sancțiuni individuale. Asta, deoarece publică pe internet anumite postări incorecte” a declarat avocatul Valeriei, pentru presa rusă.

La rândul său, Dobrovinskii – avocatul balerinei, a declarat următoarele: ”Ce să faci, dacă lumea este plină de idioți, iar alții nu au decât să invidiez?! Cred că ar fi bine să ne resemnăm cu asta. Există nebuni, există cretini – anume ei fac totul. Anastasia nu are ce căuta la acest interogatoriu din două motive: pentru că nu este în țară și pentru că e neserios ceea ce se organizează.”

Menționăm că pe contul de Instagram al balerinei ruse, au apărut mai multe postări, în care aceasta declară că este liniștită și fericită în Maldive, în ciuda complotului intentat împotriva sa.

Anastasia a plecat în călătorie împreună cu mama și fiica acesteia.

 

Foto: Captură Instagram

Distribuie articolul: