Unele vedete reușesc să plece în vacanță în fiecare anotimp al anului, iar printre ele se numără și balerina rusă Anastasia Volochkova, care, după ce s-a despărțit din nou de iubit, a decis să plece într-o călătorie exotică, tocmai în Thailanda.

Primele poze din vacanța îmdepărtată a balerinei au apărut pe internet acum două zile. Din fotografii, rezultă că Anastasia a plecat în vacanță după Revelion, mama și fiica acesteia ajungând la destinație cu câteva zile mai devreme. 

Presa rusă susține că vedeta s-a despărțit din nou de iubitul său, Bahtiar Salimov, însă motivele sunt necunoscute. Vedeta se lăuda mereu, pe contul său de Instagram, cu fotografii ilustrând buchete imense de flori și daruri scumpe. Mai mult decât atât, Anastasia a decis, anterior, să cumpere mai multe apartamente de lux în Alanya, pentru sine și acest bărbat.

Același lucru e trădat și de pomul de Crăciun al Anastasiei, decorat doar cu prenumele său și al fiicei sale, Ariadna.

Volochkova se laudă cu descoperiri minunate în Thailanda, printre care – călătoria cu barca Long Tail Boat. Din spusele ei, balerina a reușit și de data asta să navigheze chiar pe vârful corabiei, acolo unde îi reușește de minune să execute acrobații.

Vedeta n-a ezitat să publice pe internet și o serie de fotografii picante, în costum de baie…

Deși nu și-a uitat nici de data asta acasă pantofii cu platforme deosebit de înalte, balerina a arătat încă odată că picioarele sale au de suferit din cauza baletului și a tipului nepotrivit de încălțăminte.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: