Cei trei interpreți din trupa InQuadro dau de înțeles că sunt cei mai harnici interpreți autohtoni din noul an 2015. Băieții au lansat astăzi un nou single, intitulat „Fata de la radio” – o piesă cu versuri și muzică 100% InQuadro și, cu siguranță, un nou hit al anului. Detalii despre noua producție și despre proiectele din noul an, ale trupei, aflați mai jos.

Muzica și textul ne aparțin. La instrumental, am lucrat cu Andrei Tostogan, ca și la prima piesă, doar la mix și master am colaborat cu Cornel Bucătaru”, au declarat băieții de la InQuadro, pentru Revista noastră

Interpreții ne-au mărturisit că lansarea piesei „Fata de la Radio” a fost lansată astăzi, la un post de radio din țară, însă a fost planificată mai devreme.

Piesa era schițată de ceva timp, dar ne-a luat o perioadă mare ca să finalizăm instrumentalul. Participarea și pregătirile pentru Șlagărul Anului ne-au mai furat din timp, apoi au început sărbătorile de iarnă și tot am amânat lansarea piesei”, ne-au spus băieții. Totuși, piesa a venit ca o gură de aer proaspăt exact după o perioadă plină de sărbători și distracții.

Am fost curioși să aflăm și ce proiecte urmărește InQuadro pentru 2015. Nu ne-au promis un videoclip pentru „Fata de la Radio”, însă au declarat că posedă multe obiective de realizat:

Planificăm lansarea a 2-3 piese noi în acest an, desigur minim un videoclip și multe concerte”, mărturisesc interpreții. 

Pentru că au revenit recent în showbiz într-o componență nouă, i-am provocat pe Andrei Țarălungă, Igor Pșenicinîi și Ion Lozovan să ne mărturisească dacă au mai rămas burlaci în trupă. Aflm că dintre cei trei, doar Ion Lozovanu, care e și textierul trupei, este burlac.

Ascultați noul single semnat de InQuadro aici:

Foto: Facebook

Mai multe detalii despre relansarea trupei, citiți aici:

Cei patru acum sunt trei! Trupa InQuadro revine în forță și a lansat o nouă piesă

Distribuie articolul: