Gesturile de responsabilitate socială sunt apreciate mereu de către societate și nu neapărat să vii din showbiz pentru a-ți asuma o faptă bună. Conștienți de faptul că puteau fi criticați pentru „publicitate” sau „PR”, membrii trupei Holograf au decis să împartă din câștigul lor modest și unor copii aflați într-o situație dificilă a vieții. Pe cine au ajutat, vedeți mai jos.

„Duminica trecută am fost în vizită la Casa de tip familial „Colț Alb” din Suceava. Denis, Denisa, Daria, Iustin, Izabela, Vlăduț, Ancuța, Valentina, Alex, Eduard și Cosmin, vă mulțumim că ne-ați primit pe la voi și vă asigurăm de tot dragul și respectul nostru!”, scriau băieții din trupă, pe contul lor de pe o rețea socială.

Gestul frumos a fost făcut duminică, după ce membrii Mugurel Vrabete, Edi Petroșel și Tino Furtună au susținut un concert la Fălticeni. Deși Dan Bittman a lipsit și a ținut să susțină doar financiar donația, membrii trupei au venit la casa de tip familial „Colț Alb”, din Suceava, cu un microbuz încărcat de daruri și ajutor umanitar.

Micuții s-au bucurat de cărți și chiar CD-uri cu autografe, pe care s-au dovedit a fi încântați să le primească. În acest centru social își duc viața mai mulți copii care provin din familii sărace sau sunt în general orfani. Băieții au promis că vor rămâne alături de copii internați la acest centru.

Nu se știe de ce Dan a preferat să nu meargă și el în vizită la copiii din Suceava. Încă de pe atunci când lansase solo piesa „Și îngerii au demonii lor”, o sursă apropiată trupei declara, pentru presa română, că între solist și restul membrilor din trupă ar exista neînțelegeri, fapt pentru care Bittman ar fi preferat să-și separe cariera.

Foto: facebook

Distribuie articolul: