Zi importantă și istorică pentru cariera artistică a grupului de vocaliști Brio Sonores! După o participare plină de competiție în semifinale, cei opt băieți și-au consolidat eforturile mai mult ca niciodată și au câștigat Marele Premiu din sezonul IV al concursului ”Românii au Talent”!

Colajul muzical, interpretat de vocaliștii de pop-operă, combinat cu o regie scenică nemaipomenită au culminat în complimente și laude din partea juraților. Băieții au vrăjit audiența, interpretând versuri din piesa ”Lume, lume”, a Mariei Tănase, dar și secvențe din cele mai celebre evoluții de-ale lor în semifinale.

Juratul Mihai Petre a intuit perfect victoria băieților, spunându-le, la ultima semifinală, că aceștia merită să câștige competiția de la ”Românii au Talent”.

Băieții de la Brio Sonores au cucerit-o din nou și pe Andra. Jurata a declarat, plină de emoție: ”Suntem mândri să vă avem în acest concurs. Sunteți numărul meu preferat din acest concurs!  Aveți tot ce vă trebuie, ca să câștigați acest concurs!”

Menționăm că alături de Brio Sonores, în finala concursului au acces și alți participanți originari din Republica Moldova. Vorbim despre mica Alexandra Siverenco, dansatorul la bară Octavian Stoica și tinerii de la ”Workout”, participanți și la ”Moldova are Talent”.

Distribuie articolul: