Băieţii de la 3rei Sud Est au revenit pe piaţa muzicală (după o pauză de 6 ani) foarte frumoși, și-au bucurat fanii cu câteva concerte minunate, recent au lansat și două piese, „Emoţii” şi apoi „Liberi”, astfel au urcat foarte repede în clasamentele muzicale şi s-au menţinut timp îndelungat acolo. Doar că au uitat un mic detaliu… să-și plătească datoriile la Stat.

Din concertele susține și piesele de la radio, băieții de la 3rei Sud Este au încasat sume „frumușele” pentru anul 2014. Dar dintr-un anumit motiv, formația lui Laurențiu Duță s-a eschivat de la plățile fiscale, astfel în prag de sărbători, interpreții s-au trezit cu conturile blocate. Mai exact, impozitele neplătite la stat s-au soldat cu o poprire pe conturile acestora, instaurată în ultimele zile ale anului trecut.

Având în vedere că membrii trupei 3rei Sud Est sunt băieți serioși, care nu au avut anterior astfel de probleme cu fiscul, situația s-a ameliorat în câteva zile. Conturile bancare au fost deblocate imediat ce interpreții și-au adus aminte de această „scăpare” a lor.

Conform datelor fiscale, trupa a încasat, doar din concerte, aproximativ 100.000 de euro,  începând cu luna mai a anului trecut, bani care nu au ajuns în mâinile trezorierilor, nemaivorbind de alți bani care s-au acumulat din piesele ascultate la radio, care de asemenea le-au adus alte sume formate din cinci-șase zerouri.

Laurențiu, Viorel și Mihai în 2008 după o colaborare de zece ani au decis să meargă pe drumuri diferite, doar că succesul nu a fost de partea lor. Laurențiu a încercat să-și facă o carieră solo, a înregistrat câteva piese, dar nu i-a ieșit chiar atât de bine precum îi ieșea în cadrul trupei 3rei Sud Est. Prin urmare în 2014, după o pauză de șase ani, spre fericirea fanilor săi cei „Trei crai de la Răsărit” s-au reunit și s-au pus pe treabă. În prezent le merge bine, să o țină tot așa.

Sursa: libertatea.ro

Sursa foto: infomusic.romusicawardstv.ro

Distribuie articolul: