Se împlinesc deja doi ani de când sensul vieții Jannei Friske și a partenerului săi de viață, Dmitry Shepelev, poartă numele Platon. Băiețelul a apărut în viața interpretei cu aproape un an înainte ca aceasta să acuze amețeli puternice și o diagnoză care i-a răsturnat totul: glioblastomul. Astăzi, micuțul trăiește o adevărată sărbătoare alături de cei mai apropiați oameni din viața sa: părinții, bunicii și nașii de botez.

foto: wday.ru

foto: wday.ru

Într-un intervu acordat pentru publiația rusă „Antenna Telesem”, tatăl lui Platon a declarat: „Este absolut extraordinar să urmărești un omuleț care se schimbă în fiecare zi. Platon iată-iată că va vorbi. Este un copil care știe cu siguranță ceea ce vrea și ceea ce nu vrea. Pot spune că am alături de mine un băiat matur, chiar dacă nu e tocmai independent; care are deja pasiuni și preferințe. La urma urmei, el își alege de unul singur toate hainele pe care trebuie să le îmbrace. Atunci când își dorește o haină anume, îmi arată spre ea cu degetul și spune „Ă!”, iar eu înțeleg că anume în asta și trebuie să-l îmbrac. Este important mai întâi să-ți înțelegi copilul și apoi să-l educi. Eu nu-i spun copilului meu că ceva nu se poate sau că trebuie să facă un anumit lucru. Depun eforturi pentru ca să mă aflu în compania lui cât mai mult timp posibil. Mi-am promis că voi petrece fiecare weekend în compania lui. Platon are o bonă care îl scoate afară, la plimbare și la distracții.”

„Fiecare părinte își face griji pentru copilul său. Eu nu-mi smulg părul din cap atunci când Platon se află pe terenul de joacă. Mă străduiesc să-mi păstrez liniștea și îmi păzesc copilul de atenția străinilor și a presei. Nu sunt sigur că i-ar plăcea ca într-o bună zi să afle că am spus atât de multe lucruri despre el. Consider că aceasta trebuie să fie alegerea părintelui”, a mai spus prezentatorul TV.

În ceea ce privește ziua de naștere a lui Platon, Shepelev a declarat, într-un interviu petru HELLO!: „Ne-am dori foarte mult ca ziua de naștere a fiului nostru să fie petrecută acasă, împreună cu toți apropiații. Pentru mine, anturajul nu contează. Călătoriile scumpe, banii aruncați în vânt pe obiecte scumpe pot fi înlocuite cu investiții în oamenii dragi și importanți. Mi-aș dori să fim în 3, acasă. Nu mai am nevoie de nimic. Pe restul, le avem”, a mai dezvăluit Shepelev.

Din spusele tatălui, am mai aflat că băiețelul va primi, din partea bunicului de pe linia mamei, un teren de joacă instalat cu mâinile sale chiar în curtea locuinței în care trăiește familia acum. Bunicul din partea mamei a mai recunoscut, recent, că unicele priorități din viața Jannei, acum, sunt copilul și sănătatea.

Cea care s-a grăbit să fie alături de Platon în această zi importantă este Olga Orlova – prietena apropiată a Jannei Friske, care a acceptat din start să participe la botezul băiețelului și să-l sprijne pe parcursul întregii vieți. „La mulți ani, fericirea mea! Să fii sănătos și fericit! Nașa ta de botez îți va fi mereu alături. Te iubesc”, a declarat Orlova, publicând pe internet fotografia cu Platon.

foto: captură Instagram

foto: captură Facebook

Potrivit presei ruse, încreștinarea lui Platon a  avut loc în Letonia, acolo unde Janna a trecut printr-o perioadă de reabilitare după nanovaccina care i s-a administrat în SUA. Olga Orlova a plecat tocmai la Riga pentru a asista la această slujbă religioasă. Platon a avut, de altfel, și un naș de botez. Este vorba despre un bărbat din showbiz-ul rusesc, care a preferat să-și păstreze numele sub anonimat. Potrivit unor surse, bărbatul este Fyodor Fomin – un DJ din Rusia.

foto: taini-zvezd.ru

foto: taini-zvezd.ru

Amintim că Janna Friske a devenit mămică la vârsta de 38 de ani.

Distribuie articolul: