A trecut deja o lună de când Antonia a devenit mamă de băiat, dăruindu-i lui Alex Velea cel mai frumos cadou posibil – un băiețel pe nume Dominic. Astăzi, bebelușul împlinește o lună și a fost surprins pe stradă, în brațele grijulii ale tatălui său!

De o lună încoace, Alex le transmite fanilor săi virtuali doar mesaje de tip hastag, în care transmite simboluri ascunse. La descrierea fotografiei pe care a distribuit-o astăzi pe internet, de exemplu, Alex a comunicat scurt: „‪#‎1luna‬ ‪#‎Dominic‬ #27”, asta însemnând, prescurtat: „E data de 27, Dominic a împlinit o lună”.

Velea a ieșit cu fiul său în stradă, iar gesturile i-au trădat atitudinea protectoare. Băiețelul a fost îmbrăcat într-un costum de ursuleț, stârnind toată admirația fanilor virtuali ai părinților.

Prin fotografia distribuită pe internet de Velea, interpretul dovedește o dată în plus că rolurile din familia lor informală au fost deja distribuite, iar de copilul mai mic au grijă ambii părinți, în egală măsură.

În timpul în carea Alex era în oraș cu „ursulețul”, Antonia s-a întâlnit cu presupusa iubită a lui Smiley, care urmează să devină nașul de botez al micului Dominic. Este vorba de Raluca Netca – fosta dansatoare a Antoniei, a Corinei și a Innei.

Amintim că Dominic a venit pe lume printr-o operație urgentă de cezariană, care, dacă nu s-ar fi petrecut, i-ar fi pus în pericol viața bebelușului și a mamei care a fost activă până în ultima lună de sarcină.

Inițial, pe internet s-a scurs o informație cu privire la faptul că băiețelul Antoniei și al lui Velea va purta prenumele dublu Cezar Andrei. Acum câteva zile, însă, Alex a trădat prenumele „Dominic” din tatuajul dedicat, pe care și l-a făcut pe piept.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: