Tinerii părinți așteaptă în fiecare an clasamentele celor mai atrăgătoare prenume de bebeluși. În 2015, un astfel de top a fost făcut public de către portalul Baby Name Wizard. Deși sună straniu: „topul celor mai sexy nume de copii din toate vremurile”, tindem să credem că acest clasament v-ar putea inspira măcar puțin, dacă aveți de ales un prenume în noul an.

Se pare că prenumele anglo-saxonice și cele germanice, dificile și greu de memorizat, nu mai sunt actuale, pentru că gusturile s-au schimbat. 

Pe calea votingului online susținut de zeci de mii de internauți, Baby Name Wizard a constatat că cele mai atrăgătoare prenume de copii sunt Alessandro și Scarlett. 

Laura Wattenberg, femeia din spatele portalului online care a desfășurat sondajul și apoi clasamentul, susține că a introdus, în lista de prenume disponibile pentru voting, peste 40 000 de exemplare. Rezultatele votingului impresionează. Se pare că oamenii nu mai sunt interesați de prenume grele, ci mai degrabă de cele latine, străvechi, utilizate preponderent în Franța, Spania și Italia. 

Majoritatea celor mai sexy prenume de femei, se termină cu „a”:

De pare că acestea au fost inspirate de la actuale celebrități ca Alessandra Ambrosio, Scarlett Johansson și Chanel Iman. 

Din contra, în clasamentul celor mai „erotice” prenume de bărbați, internauții au ales doar prenume care se terimnă cu „o”:

Același voting a scos la iveală și o altă parte a monedei. Internauții au ales și care sunt, în opinia lor, cele mai puțin atrăgătoare prenume de bărbați și femei, din toate timpurile. 

Fondatoarea site-ului afirmă că cercetarea a fost realizată pe parcursul a mai bine de 5 ani, pentru a oferi și rezultate veridice.  

Amintim că în 2014, portalul Fit Pregnancy a stabilit care sunt cele mai „hipster” nume de bărbați și femei. Printre cele masculine, s-au numărat Roman, Gulliver și Nico, în timp ce printre cele feminine: Dora, Inesa și Hilda. 

Foto: wallpapersinbox.wordpress.comsantabanta.com

Distribuie articolul: