Fiecare din noi are un suflet pereche, pe care-l poate întâlni acum sau mai târziu, aici sau peste hotare, însă nu întotdeauna timpul petrecut la serviciu sau cu prietenii ne dă ocazia să cunoaștem persoana potrivită. Noi te ajutăm sa elimini întâmplarea și să cauți cu multă seriozitate partenerul de viață pe care-l dorești. Descoperă un sistem nou și eficient de căutare a partenerului de viață prin intermediul nostru! Agențiile matrimoniale reprezintă doar o posibilitate (poate cea mai bună în ziua de azi) pentru a-ți găsi sufletul pereche. Alternativele cele mai cunoscute sunt rețelele sociale și site-urile de anunțuri personale. Dar cum să știi ce se ascunde în spatele unui anunț sau cine e de fapt în spatele unui profil virtual? Nu ai siguranța că persoana dată este liberă sau că aceasta cauta o relație serioasă, nu poți ști dacă sunteți compatibili și desigur nu poți avea încredere că tot ce scrie în anunț corespunde realității.

Așadar, ce să alegi ca să nu dai greș?
Evident, opțiunea cea mai sigură, care îți oferă la rândul tău dreptul de a alege! Persoanele curajoase, care au reușit să-și înfrângă timiditatea și prejudecățile, pot găsi în agențiile de matrimoniale un adevărat prieten.

Noi, la „AzaleEa”, am hotărât să aducem acest nou sistem de căutare și în Moldova. Agenția Matrimonială „AzaleEa” a fost creată pentru femeile singure, oferindu-le servicii de intermedieri locale – căutând parteneri din Republica Moldova – sau intermedieri externe, pentru femei care doresc sa cunoască bărbați din Europa.

Prin intermediul nostru ai garanția să întâlnești persoane într-adevăr libere, care caută o relație serioasă, de lungă durată.

Cum funcționează?
Înregistrăm doar persoane majore, integre moral, civil și penal, și doar pentru relații serioase! Serviciul matrimonial este contra plată pentru femei și bărbați.
După ce se achită taxa de înscriere, se încheie un contract de prestare servicii. Tariful este unul flexibil și accesibil tuturor persoanelor, indiferent de venituri.
La întâlniri, cât și în perioada de cunoaștere, vei avea întregul sprijin din partea echipei noastre.

Cine suntem noi?
„AzaleEa” este o echipă tânără, dinamică și pasionată de ceea ce face. Suntem „dușmani” declarați ai singurătății! În această calitate ne-am propus să ajutăm cât mai multe persoane să se descopere, să se cunoască și, când misiunea noastră este îndeplinită, sa rămână împreună și să se iubească! Noi garantăm discreție totală, confidențialitatea datelor personale și posibilitatea de a lua contact cu mentalități și culturi diferite. Indiferent de înfățișare, de ce preferințe ai, îți oferim încrederea și sprijinul nostru.

Viața e prea scurtă să mai stai pe loc. Preia controlul asupra destinului tău chiar din acest moment. Înregistrează-te acum și mâine nu vei mai fi singură!

PROMOȚIE! Acum, ai parte și de servicii de frumusețe prestate de specialiști. Pentru că martie e luna femeilor, venim cu o ofertă specială pentru toate femeile înregistrate la „AzaleEa”. Ca să te simți și să arăți și mai frumoasă, ai 50% reducere la toate serviciile oferite de salonul nostru. Noi te ajutăm sa cauți cheia potrivită la toate visele…pe rând!

 

Distribuie articolul: