Artista canadiană, Avril Lavigne a apărut în presă pentru prima dată, după o pauză îndelungată în cariera sa. La finele anului 2014, Avril a declarat că are careva probleme de sănătate și din această cauză va intra în umbră pentru un timp. Mai mult, artista și-a rugat fanii să spere și să se roage ca ea să poată reveni în scenă. 

Recent, vedeta a hotărât să ofere declarații despre cum se simte acum și de ce a dispărut pentru public. Avril a declarat pentru revista The People că a suferit de o infecție numită Lyme,  care a ținut-o țintită de pat pentru cinci luni. În tot acest timp, vedeta a fost îngrijită de mama ei, în timp ce soțul ei, muzicianul Chad Kroeger avea deplasări prin întreaga lume.Cântăreața a declarat că se simte mult acum mai bine și planifică, în scurt timp, să-și lanseze cel de-al cincilea album.

Menționăm că boala Lyme este o boală infecțioasă cu afectare sistemică produsă de o bacterie (Borrelia burgdorferi), transmisă omului prin înțepătura unor căpușe din genul Ixodes infectate. Colocvial, boala este cunoscută și sub numele simplu de borelioză, deși este doar un tip particular de afectare produsă de borrelii, scrie Wikipedia.org.

 

Distribuie articolul: