Se pare că rockeriţei Avril Lavigne îi place viaţa de familie, drept pentru care a mai spus o dată „Da” în faţa ofiţerului stării civile. Cântăreaţa britanică şi solistul trupei NickleBlack, Chad Kroeger, s-au căsătorit săptămâna aceasta, în secret, în sudul Franţei. Informaţia a fost făcută publică pe Twitter de purtătorul de cuvânt al agenţiei de impresariat care o reprezintă, Mike Heller: “Sunt în sudul Franţei, pentru a o vedea căsătorindu-se pe micuţa mea Rok star #avril şi sunt atât de fericit să iau parte la această sărbătoare specială”.

dailymirror.co.uk

Relaţia dintre Avril Lavigne şi Chad Kroeger, în vârstă de 38 de ani, a fost foarte discretă. Aceștia s-au împrietenit în luna februarie a anului trecut, când au compus împreună o piesă, ce urma să apară pe cel de-al cincilea album de studio al cântăreţei. Chad Kroeger a cerut-o în căsătorie pe Avril Lavigne pe 8 august 2012 şi i-a oferit un inel de logodnă cu un diamant de 14 carate.

reuters 

Aceasta este prima căsătorie pentru Chad Kroeger şi cea de-a doua pentru Avril Lavigne, care a divorţat, în 2009, de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41. Ea a avut apoi o relaţie cu Brody Jenner. Avril Lavigne a debutat în 2002, cu albumul “Let Go”, care s-a vândut în peste 14 milioane de copii în întreaga lume. Ea a devenit celebră pentru piese precum “Complicated” şi “Sk8er Boi”. Lavigne a interpretat single-ul “Alice”, principala piesă de pe coloana sonoră a filmului regizat de Tim Burton “Alice in Wonderland”, lansat în martie 2010. Artista canadiană şi-a lansat cel de-al patrulea album de studio, intitulat “Goodybe Lullaby”, în martie 2011.

dailymirror.co.uk 

Trupa canadiană de rock Nickelback, printre hiturile căreia se numără piese precum “Rock Star” şi “Photograph”, a vândut, până la ora actuală, peste 50 de milioane de albume în întreaga lume. A fost recompensată, până în prezent, cu două premii American Music, şapte premii Billboard Music şi a primit şase nominalizări la premiile Grammy.

Sursa: gandul.info