Începând cu 1 aprilie compania internațională de cosmetice Avon Moldova are un nou director. Acesta vine din România și are o bogată experiență în domeniul vânzărilor.

Răzvan Stănescu a ocupat funcția de Director Regional de vânzări în Transilvania și Banat, ca în ultimii ani să conducă cea mai mare zonă comercială din Avon România – București. Despre compania unde și-a petrecut ultimii 11 ani din carieră, noul director Avon Moldova declară:

razvan stanescuEste o companie, care schimbă lucrurile, nu doar pentru a livra profit sau pentru a avea rezultate în vânzări, dar și pentru a ajuta femeile prin campaniile sociale desfășurată. Pe lângă cifrele din spate, în Avon există și foarte mult suflet.”

Răzvan susține că ultimii trei ani, în care vânzările Avon Moldova au fost în continua creștere se datorează oamenilor, echipei de Reprezentanți, Lideri, Directori de vânzări și angajați care muncesc zi de zi pentru a reuși să aducă femeilor frumusețe și încredere.

„Întrucât Avon este în creștere, nu vom veni cu schimbări majore, în schimb vom lucra la susținerea acestui ritm. Voi încerca să cunosc mai bine despre mediul extern de afaceri, procesele ce au loc în cadrul unui business, dar și oamenii de aici”. Agora.md va veni în perioada următoare cu un interviu amplu, realizat cu noul director Avon Moldova.

Precizăm că în 2017, Avon împlinește 16 ani de activitate pe piața din Republica Moldova, timp în care a reușit să devină brand-ul preferat al moldovencelor la categoriile parfumuri și produse de machiaj. Compania desfășoară anual două mari campanii dedicate femeilor, cu scopul de a reduce incidența de cancer mamar și a combate violența în familie. În perioada 2014-2017, director Avon Moldova a fost Roxana Popescu.

P

Distribuie articolul: