Una dintre cele mai excentrice artiste din Rusia, Zemfira a fost și rămâne femeia care inspiră mii de oameni, nu doar prin muzica sa, dar și prin stilul de viață și caracterul pe care-l manifestă. Deși renunță la promovări ordinare în presă, este absentă la party-urile mondene, Zemfira își păstrează titlul de regina a rock-ului rusesc. Artista este excepțională în principiile și viziunile sale de viață, iar unele dintre ele ți le descoperim mai jos.

Dacă iubesc, atunci iubesc disperat, dacă urăsc, atunci, de asemenea, o fac cu toată puterea. Sunt împotriva jumătăților de măsură, nu sunt capabilă de așa ceva. 

Dacă mă îndrăgostesc, înseamnă că a meritat-o. Ulterior, îmi este extrem de greu să renunț la el, în favoarea altei persoane. Asta înseamnă fidelitate. Bineînțeles, este greu să-ți proiectezi sentimentele pentru 25 de ani înainte.

Cred că persoane de teapa mea, savurează mai mult din suferință, decât din fericire. Bucuria este trecătoare, iar suferința se agață mai puternic de suflet. 

Atunci când nu ai ce să mănânci, mai bine să te duci la somn. Când ești trist, alegerea potrivită este să te culci să dormi. Te vei trezi, garantat, într-o stare mai favorabilă, iar dacă nu, somnul te va ajuta. 

Oare există ceva mai oribil, când o persoană absolut necunoscută se apropie la o distanță extrem de apropiată? Cu ce tupeu? După părerea mea, fiecare centimentru de apropiere trebuie cucerit ani de zile.

Nu iubesc când oamenii se adună grămadă, nu iubesc grupurile masive. Cred că forma cea mai perfectă de comunicare este dialogul, iar tendința de a se alătura mulțimii înseamnă lipsa de personalitate.

Succesul fără dragoste înseamnă singurătate.

Nu sufer familiarismul și grosolănia între oameni.

Sunt mulțumităde eșecurile mele, fără de ele e imposibil să trăiești.

Gândesc foarte mult. Uneori vreau, pur și simplu să scap de creierii mei.

Atunci când nu ai în jur oameni adevărați, poți, ori să te îndrăgostești de tine pănă peste cap sau să te pierzi în labirintul neîncrederii.

De fiecare dată ierți și, iarăși ești lovită cu un cărămidă, care ulterior se transformă într-un perete, dintre tine și el, iar asta înseamnă finalul relației.

Nu îmi este frică de bătrănețe! Cu fiecare an arăt tot mai bine din interior.

Dragostea – aproape singurul lucru care există cu adevărat în acestă viață lipsită de sens și plină de iluzii. 

Distribuie articolul: