Acum o săptămână, a trecut în neființă interpreta rusă Janna Friske. Prietenii apropiați și rudele artistei continuă și în prezent să publice fotografii de familie ale cântăreței pe rețelele sociale. La fel aprocedat și sora cântăreței, Natalia Kopylova. Aceasta a prezentat publicului una din ultimele fotografii cu Janna Friske în viață.

Fotografia o ilustrează pe Janna Friske în compania mamei, surorii și a fiului său, în timpul unei plimbări pe un litoral din Letonia. Băiețelul Jannei, Platon, apare în brațele bunicii sale, iar Janna a fost surprinsă în timp ce împingea căruciorul fiului. Autorul selfie-ului realizat cu ajutorul unui selfie-stick este sora Nataliei.

Atunci, Janna Friske parcurgea o perioadă de reabilitare după tratamentul suportat la Los Angeles. Avea exact 40 de ani, zâmbea și încă mai credea că o minune o poate salva.

Fotografii cu Janna Friske continuă să apară și pe contul de Instagram al Olgăi Orlova – cea mai bună prietenă a Jannei, care a fost alături de ea până în ultimele clipe ale vieții. Olga publică fotografii din tinerețea celor două, adică din vremurile în care cântau în trupa Blestyaschie. Anume această colaborare le-a făcut să se apropie pentru totdeauna.

Foto: k.pl.ua, Instagram

Distribuie articolul: