La 28 ianuarie 2017, compania Autospace, importator oficial BMW AG în Republica Moldova, a celebrat 20 de ani de activitate, iar cu prilejul acestui jubileu a avut loc şi lansarea noului BMW Seria 5.

Evenimentul, dedicat celor mai fideli clienţi ai companiei, a avut loc în incinta Palatului Republicii. Oaspeţii au avut ocazia să descopere istoria de 45 ani a Seriei 5, primele şase generaţii fiind expuse la intrarea în palat. În interiorul palatului au fost expuse trei exemplare BMW Seria 5 G30, pentru a fi admirate de publicul prezent la eveniment.

1

Noua gamă de modele BMW Seria 5 este a şaptea generaţie a celui mai de succes sedan business din lume. Fiind cel mai inovativ sedan premium, Seria 5 stabileşte noi standarde pentru segmentul său. Display Key ce permite parcarea de la distanţă a automobilului, asistentul inteligent de viteză, sistemul de sonorizare cu tweetere dom din diamant, integrare complet wireless a smartphone-urilor, coeficient aerodinamic record Cd = 0,22, Head-Up Display integral color şi alte inovaţii ale modelului, oferă plăcerea superioară a condusului. La etapa de lansare sunt disponibile motorizările 520d, 530d, 530i, 540i, ele fiind oferite cu tracţiune spate şi integrală xDrive. Preţul de pornire este de 38.800 EUR cu toate taxele incluse.

A doua parte a evenimentului a fost consacrată aniversarii a 20 de ani ai companiei Autospace în calitate de importator oficial BMW AG în Republica Moldova. Oaspeţii evenimentului au fost delectaţi cu un program divers, de la muzică clasică până la dansuri şi muzică populară.

3

4

5

Mai multe poze de la Aniversarea a 20 ani, vedeți aici, iar pentru galeria foto de la Lanasarea Noului BMW Seria 5, accesați linkul: Noul BMW Seria 5.